• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nekdo tady psal, ze se za doruceni karty plati (100kc), nekdo psal, ze ne. Je to zavisle na "balicku". Ten standard ma placene doruceni. Premium a Metal ma doruceni zdarma. Pise se to behem objednani karty.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: tak jsem to "zrusil" a penize tam jsou.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Provadim ted v Revolutu Top up z mBank karty, a po zadani 3D secure kodu se mi zobrazil ramecek s Please wait a a dal se nic nedeje. Penize se strlhy. Kdyz kliknu na krizek, tak mi to napise, jestli chci zrusit (Discard) Top up. Tak ted nevim, co s tim. Jestli to mam "zrusit!, a jestli se mi ty penize neztrati.
    VIDA
    VIDA --- ---
    A rovnou se zeptám. Když to nešlo z karty, poslala jsem peníze převodem z fia. Poslala jsem eura (nezjistila jsem, jak můžu poslat koruny, jako to šlo u karty) a na Revolutku dorazily koruny... Jsem z toho trochu jelen. Otázka: doporučíte mi jinou cestu? Převádět koruny na eura a zase na koruny, to nezní moc rozumně.
    VIDA
    VIDA --- ---
    R_G: Já tenhle bug měla před dvěma týdny. Kartou se mi povedlo nabít jen 300 a dalších 300 (ne víc) šlo až po 24 hodinách.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    R_G: Muzu vyvratit. Min 2000 e pred letem v pohode.
    R_G
    R_G --- ---
    Jeste jeden dotaz pro zkusenejsi: V jedne recenzi jsem nasel, ze Revolut umoznuje "nabijet" kartu za 24h jen castkou okolo 250 euro. Muzete to prosim potvrdit/vyvratit?
    R_G
    R_G --- ---
    NELDE: Zalozi ti ucet v UK, mrkni se na jejich web.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    NELDE: Platí se kartou...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZBYNEK: Posílá se to na český účet nebo cizí?
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GHOSTSTALKER: tak je v online směně stejný. na telefonu sice vzdycky nabidnou o par setin az desetinu lepsi kurz, ale to je zanedbatelný
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: Jsou to vsechno kurzy pro nakup cizi meny za CZK.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NOISEGATE: Tak aktualni kurzy:

EUR/CZK = 0,0392
    USD/CZK = 0,0456
    GBP/CZK = 0,0349
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MIKEE: Revolut už umí přijímat převody v CZK, bez měnové konverze.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    Ja se priznam, ze to s tou vyhodnosti revolutu v pripade R_G, tj. "(pokud si na Revolut budu převádět peníze pomocí bankovní karty v CZK)" prilis nechapu. Pak to bude prece platba v EUR a ty mu banka proda za celkem nevyhodny kurz, ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CMLKA: Ano.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Prosim vas a rozumim tomu spravne tak, ze si zridim Revolut a pak si tam.poslu nejake penize v Kc, ale v cizine budu platit normalne v mistni mene za vyhodnejsi kurz nez je u ceskych bank bezny
    R_G
    R_G --- ---
    GHOSTSTALKER: Na ty kurzy se dosahnout da, jsou vicemene stejne, ale mne se nechce uzavirat ramcove smlouvy. Kazdopadne dik moc obema.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GHOSTSTALKER: jasne. devizovky taky nejedou.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NOISEGATE: Napisu rano, pres vikend plati patecni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam