• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PETER_PAN: no jsou to spis desitky tisic eur. Nemusí to bejt všechno v jedná transakci.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    87HIGHFLYER: easychange.cz bez problemu opakovane, jednotky tisic EUR to CZK. Otazka je co myslis tim velke sumy, pokavad je to o rad vetsi, pak mozna existuji i vyhodnejsi prostupy
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jak nejlíp směnit velkou sumu v eurech na koruny, co leží na EUR účtu? Asi se mi nechce jít úplně do směnárny se štosem peněz, kurz banky není špatnej (což neznamená úplně dobrej - equa) navíc jsem tam volal a asi by se to dalo řešit individuálně. Koukal jsem pak na různý online služby, třeba currencytransfer.com, ale toho se celkem bojim. Nemá někdo zkušenost? Dík moc
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CERMINEK: Moneta se umí taky ohánět, ale dost zaleží na bankéři. Ostatně jako všude. Kdyby ji potreboval pichnout, napis do posty. mam na to svoje lidi
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CERMINEK: zkusila bych KB nebo ČSOB
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ENDER: Ke KB budeme nakonec asi přecházet, pro firmy je to fakt slučná banka. Jen to nestihnou zprocesovat tak, jak my potřebujeme.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CERMINEK: znami rikali, ze resili nejaky zapeklity problem s financovanim doby nez jim dosly dotace a jedina banka, ktera jim nakonec vysla vstric byla KB. Korporat je tam silnej a dost se snazi..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    OMNISLASH: Mno já jsem dneškem definitivně rozhodnut, že FIO opouštíme... Jenže když i 19.12. po dvou měsících zaříznou něco, co schválili a čekáš na to, tak je to prekérka.. Takže hledám alternativu, která to vyřeší rychle...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CERMINEK: fio bance trva minimalne dva mesice uplne vsechno. v tomhle jsou naprosta tragedie. hypo bych u nich z tohohle duvodu vubec ani nezkousel
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Kdo máte přehled ve financování pro firmy? Naše FIO banka se po dvou měsících rozhodla nás poslat k šípku i přesto, že v mailu máme, že schvalují... Takže hledáme alternativu, ale díky tomu, že to FIO bance trvalo dva měsíce, tak jakoukoliv alternativu, která bude rychlá...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Finanční start-up Revolut získal evropskou bankovní licenci. Ani jako plnohodnotná banka neplánuje odklon od mobilních aplikací
    https://byznys.ihned.cz/...icenci-ani-jako-plnohodnotna-banka-neplanuje-odklon-od-mobilnich-aplikaci
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Trochu se jim to splasilo :)

NELDE
    NELDE --- ---
    STEPNI_VLK: Protože nepochopili, že jim ho dát nemusíš, žijí v modelu klient "dává" souhlas. Nepochopili, že za ten souhlas by měli dát něco navíc.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    OMNISLASH & NAVARA: Jo, pamatuju si to neustálé odmítání v rámci bankomatu. Pak to zmizelo. Následovně mě s tím otravovali na pobočce, když jsem se tam po letech dostavil kvůli nějakým změnám, které nelze provést online. Podepsal jsem nesouhlas, který mám dokonce v elektronické podobě. A ty svině mě s tím pří příští návštěvě zase otravovali. Prý, máte tady nepodepsaný souhlas se zpracováním osobních údajů. Evidentně to zkouší pořád dokola.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    NELDE: tak doplnovani bankomatu neprobiha :D
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: zcela jistě ne. Byl to bankomat ČSOB na I. P. Pavlova v pobočce banky, myslím, že není přiražen u zdi (navíc z druhé strany je restaurace :D ) a bylo to velmi brzy ráno (tak něco kolem šesté)
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: Neni to v souladu a pokud te to stve, tak jim o tom napis. Banky maji velmi nerady negativni publicitu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OMNISLASH: To měla i ČSOB - buď si ji mohl přijmout nebo odložit přijmutí na příště :)

Naštěstí jim někdo domluvil...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a aby toho v dzordzovi nebylo malo, tak ted nahore zabira nemalou cast "zadost" o souhlas se zpracovanim osobnich udaju pro marketingove ucely. zadost WTF stylem nema nikde zadne zjevne zamitnuti a tak si muzu "vybrat", ze mi tam bude bud na veky veku strasit, nebo ji schvalim, prestoze nechci. urcite je takove vynucovani v souladu s gdpr?
    ENDER
    ENDER --- ---
    NELDE: bankovky u kterych si bankomat neni jisty zda nejsou falza, pripadne jsou poskozeny, jdou do jineho boxu a i kdyz se pripisou klientovi jsou nasledne zkoumany, zda to nejsou falza atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam