• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tady https://www.creditas.cz/sporici-ucet pisou o 2%, ale cetl jste nekdo ty dokumenty, co tam jsou ke stazeni a musi se tam zaskrtnout "Potvrzuji, že jsem se seznámil/a s obsahem všech výše uvedených dokumentů, které jsou, v souladu s § 1751 občanského zákoníku...."

Protoze v "Oznameni o urokovych sazbach" je jen 1.1%

Pritom by ten dokument mel byt aktualni:

OZNÁMENÍ O ÚROKOVÝCH SAZBÁCH
    ÚČINNÉ OD 22. 7. 2019

MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    R_G: Zalozeno, ale ukazuje mi to i u novyho uctu, kde nic nemam, urok 1,1%...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: využil jsem polední pauzu. Pracuji v centru, kousek od pobočky. Místo toho jsem se mohl pohybovat rozpáleným centrem nebo jít do práce. Ve výsledku pár chvilek v klimatizované pobočce banky tak vypadalo jako nejlepší možné trávení volného času :D.

Krom toho mi to přes Internet založit nejde, volby mám "vyšedlé".
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Když o tom napíše článek, tak ...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATRIKCHRZ: Od tebe bych čekala rozumnější nakládání s volným časem, než zbytečně chodit na pobočku, čekat tam a kdovíco.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    já jsem zrovna na pobočce:)
    R_G
    R_G --- ---
    NELLAS: Taky hotovo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Tak jo, hotovo, už to jede. Založeno asi za 20 vteřin.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    R_G: když začínala akce 6x100, tak jim to dopoledne taky nefungovalo, zkuste to po obědě, já si tam skočím osobně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    R_G: Taky mi to nejde.
    R_G
    R_G --- ---
    Podarilo se vam zalozit u Creditas ten novy ucet pres IB? Ja jen jestli to nefunguje jim nebo mne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Tlačit na převod na jiný program a vypovídat bez udání důvodu jsou dvě velmi rozdílné věci. Těžko to druhé zdůvodní tím, že to bylo pro tebe lepší (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: To chapu. Tak se budu tesit na report.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: a musím říct, že jde taky o ego. Ten "Ředitel Erste Premier centra" - Ing. Jiří Forst na mne působil, že je zvyklý z jednání vyjít vždy vítězně (tak chápu to, na tu pozici by se nedostal, kdyby neuměl tvrdě vyjednávat). Už od začátku měl připraveno, že podepíšu převod z Erste Premier na Moje zdravé finance a dost ho vykolejilo, když jsem nejevil dostatečnou ochotu. Tak mu chci dokázat, že nemusí vždy vyhrát.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Souhlasim. Pokud to je zabavou, tak proc ne.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: jsou lidi, co čumí na fotbal, což považuji za větší ztrátu času. a já nemám televizi. S Unicredit jsem se půl roku hádal o tisícovku, až jsem to (vítězně) dovedl před finančního arbitra. Tady se budu hádat třeba rok. V podstatě mi bude stačit zrušení účtu oddalovat, za pár měsíců tam ani ten ředitel, co se jednání spoluúcastnil, ani moje bankéřka nemusí být...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Jen (JEN) čas. :(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: samozřejmě, že se budu bránit, budu to postupně eskalovat, začnu v rámci České spořitelny a pak klidně ČNB, atd. Stížnost nic nestojí:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RATTKIN:
    Nepujde.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Prosím dotaz na dovolenou do Bosny s revolutem. Mám platit z CZK účtu, nebo si mám při výhodném kurzu směnit na EUR nebo něco jiného?
    rád bych se zbavil víkendového příplatku, ale když nepodporují BAM tak to asi nepůjde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam