• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a prodloužená záruka v ceně, už jsem úspěšně využil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Pro me to je zajimave uz jen diky kreditce zdarma, pojisteni a salonkum. To jsou produkty ktere vyuzivam :).
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: mně jde hlavně o salonky a pak cestovní pojištění kryje i potápění, což se mě týká. Akce dobré, ale poslední dobou mě stejně nezvali, bez nich to přežiju.

Třeba se pochlapí a nabídnou i nějaký zajímavý produkt - no u ČS asi ne :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW:
    U Erste PREMIER cestovniho pojisteni je zajimava vec. A to ta, ze kryjou do 10000 skody zpusobene na zapujcenem aute.

Moje osobni zkusenost je, ze pujcovani aut je nejvetsi louze na problemy do ktere se da v zahranici slapnout. Takze alespon mala naplast na pripadne “dojeby”.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Ale delas to jen z principu. Asi ted necekas, ze te budou zvat na akce a usmivat se na tebe?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To by bylo zajímavé pro Kellnera, když nevyšla Moneta. Doufám, že to nestřelí Rusům.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Commerzbank se bude nejspíš zbavovat mBank (jako celku, tedy PL+CZ+SK):
    Commerzbank hodlá prodat divizi mBank | E15.cz
    https://www.e15.cz/.../commerzbank-hodla-prodat-divizi-mbank-ta-ma-v-cesku-660-tisic-klientu-1362745
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Dobrá věc se podařila :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MYKEZ: ja je mam taky, hledal jsem to pro klientku. Diky
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BIMBAS: Asi ses ptal na založení, ale pro jistotu: alespoň ty dva, co jsem si založil dřív, pořád mají 2%.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hele má ta Moneta jeste vůbec spořáky za 2% ? Akce na to vidim, ale pri prokliku to skoci na 1,2% uz jenom
    NELDE
    NELDE --- ---
    DWAY: Tak pak vezmi eura a dolary (-; stejně budeš potřebovat bankovky na bakšiš a jednodolarovky se na to hodně hodí. On velmi pravděpodobně místní dirham nebude volně směnitelný.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOC256: to planuju, ale citil bych se lepe mit nejaky cash jak tam dojedu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DWAY: Vybrat revolutem na miste?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nevite nekdo, kde v Praze nakoupit Marocky dirham?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Jo, mně to kvůli tomu dokonce nejdřív nefungovalo vůbec (a celkem bez vysvětlení): MYKEZ.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: Tím spíše by měli u všech zapnout ten QR kód v aplikaci...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Blba zkusenost s LoungeKey (v ramci CSOB Premium): I kdyz uplatnujete vstupy zdarma, LoungeKey dela blokaci na karte. Takze pokud nemate na uctu dostatecny zustatek, resp. v pripade CSOB mate vycerpany kreditni limit, do salonku se nedostanete ani na volny vstup. Na infolince poradili, ze si mam preposlat penize mezi ucty... tak jsem radeji sel do KFC.
    R_G
    R_G --- ---
    Ale tak porad je to celkem fajn. Lepsi nez to zariznout jak ING.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam