• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PATRIKCHRZ: Co tam byl za problem ze se to muselo resit takhle? Nechti te? Nebo jsi prestal plnit podminky?

Jake jsou vlastne podminky? Porad ta suma na uctu, nebo obrat na uctu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Ale delas to jen z principu. Asi ted necekas, ze te budou zvat na akce a usmivat se na tebe?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Dobrá věc se podařila :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MYKEZ: ja je mam taky, hledal jsem to pro klientku. Diky
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BIMBAS: Asi ses ptal na založení, ale pro jistotu: alespoň ty dva, co jsem si založil dřív, pořád mají 2%.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hele má ta Moneta jeste vůbec spořáky za 2% ? Akce na to vidim, ale pri prokliku to skoci na 1,2% uz jenom
    NELDE
    NELDE --- ---
    DWAY: Tak pak vezmi eura a dolary (-; stejně budeš potřebovat bankovky na bakšiš a jednodolarovky se na to hodně hodí. On velmi pravděpodobně místní dirham nebude volně směnitelný.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOC256: to planuju, ale citil bych se lepe mit nejaky cash jak tam dojedu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DWAY: Vybrat revolutem na miste?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nevite nekdo, kde v Praze nakoupit Marocky dirham?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Jo, mně to kvůli tomu dokonce nejdřív nefungovalo vůbec (a celkem bez vysvětlení): MYKEZ.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: Tím spíše by měli u všech zapnout ten QR kód v aplikaci...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Blba zkusenost s LoungeKey (v ramci CSOB Premium): I kdyz uplatnujete vstupy zdarma, LoungeKey dela blokaci na karte. Takze pokud nemate na uctu dostatecny zustatek, resp. v pripade CSOB mate vycerpany kreditni limit, do salonku se nedostanete ani na volny vstup. Na infolince poradili, ze si mam preposlat penize mezi ucty... tak jsem radeji sel do KFC.
    R_G
    R_G --- ---
    Ale tak porad je to celkem fajn. Lepsi nez to zariznout jak ING.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAGE: Na tři.
    MAGE
    MAGE --- ---
    NELLAS: Takže jen na dva měsíce a pak zas změna?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Creditas mírně snižuje sazbu:

Jak jistě víte, akční úroková sazba 2 % p.a. pro vklady až do 1,5 milionu korun na Spořicím účtu + končí 30. 9. 2019.

Máme pro Vás ale dobrou zprávu! Rozhodli jsme se, že i nadále na Spořicím účtu + udržíme nejvyšší možnou sazbu odpovídající aktuální situaci na trhu. Nově ji navíc dostanete na jakoukoliv výši Vašeho vkladu.

Od 1. 10. 2019 do 31. 12. 2019 bude na Spořicím účtu + akční úroková sazba 1,8 % p.a., která bude platit pro všechny vklady v neomezené výši.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROTTWEILER: jj - nevím jestli to tedy jde, v nejhorším ho založí manželka
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    NAVARA: Jako mít dva Revolut účty?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROTTWEILER: a co mít dvě karty a posílat si peníze mezi AU - CZ kartou jako revolut - transakci?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ROTTWEILER: Oka. Tento UC jsem nakoukany nemel. Dobre vedet!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam