• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Abych se dovzdelal, povezte mi proc je vyhodne mit kreditku? Jako fakt resite nejaky nakup kartou s tim ze to tam pak vratite v nejakem bezurocnim casovem limitu? Nebo je to potreba pro pujcovani aut? Treba jak pise [ KOC256 @ Banky, bankovnictví, bankovní operace ] ?

Me to fakt zajima, protoze samotna pujcka se da sehnat levneji IMHO (opet rad se necham poucit ze je to jinak) a kreditka se pokud vim zapocitava do dluhu, takze pak muze cloveku vyjit treba hur bonita kdyz zada o hypoteku. Je to tak? Nebo mi neco unika? Mel jsem radu bankovnich i nebankovnich produktu, nejen v CR, ale kreditku nikdy a unika mi jeji pouzitelnost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    K4N3C: RB dříve Citi
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: To mně ji dali prvně na asi 280k, pak ale už tolik nechtěli. Plus nad 100k to byla jen zlatá.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    K4N3C: dříve jsem měl u mBank (zlatou, na 150 tisíc), aktuálně mám těsně pod - 95 tisíc u Hello, ale dostal jsem se k tomu postupně, nejdříve 50, pak zvedli na 65 a nyní na 95
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    K4N3C: já mám teda HC Premia s limitem 80k, ale v jednom kuse mi nabízeli zvýšení, které by bylo imho 100k+...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    K4N3C: když sem refinancoval hypo u čsob a s účtem sem žádal i o kreditku, tak nabízeli 250 a divili se že chci jen 50 :D
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    K4N3C: Raifka
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    DYNK: Diky, u Raiffky mam Deluxe s takovym tim standardem 74k, tak je zkusim pumpnout a poslat novy priznani, diky :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    K4N3C: mBank, jak stará (VISA), tak nová (MC) kreditka
    DYNK
    DYNK --- ---
    K4N3C: U Raifky, ktera to odkoupila od Citi. Mel jsme puvodne 100k, ale zvysili mi to na 150k ani nevim proc.
    HILFIK
    HILFIK --- ---
    K4N3C: imho to neni uplne o bance ale o bonite drzitele. Z moji zkusenosti je urcite umi erste, mbank, a raiffka.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    K4N3C:
    Nějak jsem si přeformuloval větu a zapomněl na to... Já osobně ČS ERSTE PREMIER.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KOC256: Ano, diky, ptal jsem se ale u koho?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    K4N3C:
    No já mám na 100k a to mi dali bez řečí, když jsem chtěl kvůli depozitu za půjčené auto minimálně 80k. Nevím zda mají nějaké MAXimum, to jsem nezjišťoval.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ad trinity - nepovedlo se vam v tom nekomu nastavit alespon to, ze kdyz se zmeni zustatek na ucte, prijde treba rano e-mail? jsem v techhle vecech krapet paranoidni a poslani vypisu jednou za mesic mi prijde fakt malo
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KOC256: ad hlasovani: prosim u koho mate karty s limitem nad 100k?
    KOC256
    KOC256 --- ---

Jaký limit mám na kreditce (buď primární - pokud jich mám více, nebo tu kde mám nejvyšší limit)

49 hlasy od 49 respondentů

PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: možná to byla indivindi nabídka, mám docela velké obraty a kreditky s velkými limity, kde jsem pořád na doraz v mínusu (na začátku měsíce to dám na spořák a ke konci měsíce vrátím :D )., tak si asi myslí, že jsem potřebný :D

Koukám, pod 4 % má nabídku i Sberbank.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: at pisu na jednom miste, tak ad hello: na webu maji kalkulacku a ta nabizi 6% (RPSN) a akci pro 222000 za 4,7% (urok)
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: treba 500000 na 8 let (nejmensi splatka) a s moznosti predcasneho splaceni zdarma. jde mi o kratkodoby "preklenovaci" uver.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam