• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KOC256: ad hlasovani: prosim u koho mate karty s limitem nad 100k?
    KOC256
    KOC256 --- ---

Jaký limit mám na kreditce (buď primární - pokud jich mám více, nebo tu kde mám nejvyšší limit)

49 hlasy od 49 respondentů

PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: možná to byla indivindi nabídka, mám docela velké obraty a kreditky s velkými limity, kde jsem pořád na doraz v mínusu (na začátku měsíce to dám na spořák a ke konci měsíce vrátím :D )., tak si asi myslí, že jsem potřebný :D

Koukám, pod 4 % má nabídku i Sberbank.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: at pisu na jednom miste, tak ad hello: na webu maji kalkulacku a ta nabizi 6% (RPSN) a akci pro 222000 za 4,7% (urok)
    ATAN
    ATAN --- ---
    PATRIKCHRZ: treba 500000 na 8 let (nejmensi splatka) a s moznosti predcasneho splaceni zdarma. jde mi o kratkodoby "preklenovaci" uver.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ….a ještě můžeš dostat bonus za obrat :D
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ATAN: částka? doba?

Pak jsou různé varianty "tlačení" před sebou kreditky, kdy je možné mít půjčku i zdarma, jen tím, že budeš kreditku "točit" třeba přes poštu - tedy vytáhneš polovinu limitu, když se bude blížit doba splatnosti vytáhneš druhou půlku, kterou splatíš tu první a tak pořád do kola. Za náklady - třeba - 100 Kč za měsíc za doporučený dopis na dobírku 50 000 Kč.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    CSOB dnes konecne spousti Google Pay a Apple pay. Na fb hned nekolik narku, ze nefunguji vybery z bankomatu, nefunguji VISA karty atp. CSOB je vazne co se tyce NFC plateb od Apple a Google jedna velka tragedie.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Třeba A/B má bilanční účet. Což se hodí pro některé případy...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Já bych k nim nešel snad ani, kdyby mi platili (-; Ještě mám schovanou jejich komunikaci s klientem.
    ATAN
    ATAN --- ---
    NELDE: chapu, take chteji 1% za predcasne splaceni. Jinak KB ted nabizi od 3,87% RPSN bez poplatku.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Háček je v kvalitě služeb (-;
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nabizi ted nekdo lepsi uver nez Moneta se 4% RPSN? (nebo je v tom nejaky hacek?)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Funguje vám přihlášení do IB u Unicredit? Jednak mám část stránky v angličtině a pak mi to hlásí kód, který mi přijde přes SMS jako neplatný

Zas se v tom někdo vrtal a zas to 14 dní nebuce fungovat, ne? :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SAYUZ: to je presne ono. kouknu na stranku sporeni, vidim jedina procenta v tom blocku, pusobi to dobre.. jenze ono to plati jen pro tyhle nove ucty. uroceni uctu zalozenych drive na te strance clovek primo nenajde, protoze to uz zdaleka neni takova vyhra a spise je to dost tezka bida. takze jedine po stazeni pedeefka, kde si to musi najit v tabulce a naznat, ze bude rozumnejsi presunout prostredky jinam
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    OMNISLASH: Pro spoření založené v období od 17.6. do 31.10. 2019
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    sberbanka vychcane laka nove klienty na pekne urokove sazby, mno ze stranky uz se bez stazeni pdf nedoctete, ze urokova sazba pro ty stavajici je kolem nejakych zoufalych 0.4

Sberbank CZ | FÉR spoření PLUS
    https://www.sberbankcz.cz/obcane/sporici-ucty/fer-sporeni-plus
    MAGE
    MAGE --- ---
    ZBYNEK: Nnn ja to mam jako Sporeni 2 kde 2 znamena(lo) 2% =D
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MAGE: V té zprávě o změně úrokové sazby se píše "na Vašem spořicím účtu Spoření 2" (evidentně máš taky dva spořicí účty). Uvidíme, jestli se bude měnit úročení i na prvním účtu...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Není to 100 %, ne všemi kartami byly udělány platby ve všechny dny, ale třeba to někoho zaujme. Všechno jsou to karty s dobrými kurzy, Richee a omezeně mBank (výběry nad ekvivalent 1500) a Revolut (zde je omezní obránené, tuším jen do 200 euro za měsíc) mají výběry z bankomatu zdarma (výběr byl prováděn s Richee a mBank, u ostatních jde o platby).
    Revolut:
    25.10 250 UAH = 231,48 CZK (0,92592)
    27.10. 20 UAH = 18,72 CZK (0,936)
    Richee (stejný kurz by byl u Creditas)
    28.10. (zaúčtováno 29.10.) 600 UAH = 556,96 CZK (0,9282666)
    Alza (stejný kurz by byl u každé kreditky Hellobank)
    28.10. (zaúčtováno 29.10.) 241,90 UAH = 222,88 Kč (0.9213724)
    27.10. (zaúčtováno 29.10.) 43,00 UAH = 39,62 Kč (0.921353)
    27.10. (zaúčtováno 29.10.) 33,50 UAH = 30,87 Kč (0.9214925)
    25.10. (zaúčtováno 29.10.) 4 000,00 UAH = 3 685,44 Kč (0.92136)
    mBank (Visa Svět)
    25.10. (zaúčtováno 27.10.) 4000 UAH = 3 701,46 CZK (0,925365)
    26.10. (zaúčtováno 28.10.) 2000 UAH = 1 850,73 CZK (0,925365)

Ke kreditkám Hello doplním, že ještě vrací 1 % z útraty zpět, maximálně 500 Kč (od Nového roku jen do 150 Kč)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam