KOC256: No ja z tebe mam zase ten opacny pocit - ze se snazis u ostatni pisicich ta "proti" bagatelizovat.
Kdyz se tu nekdo pta na Revolutku a "na co si dat pozor", tak mu asi nemusim vykladat, jak je to skvela karta. To uz vi, proto si ji chce poridit. A je dulezite upozornit na ty negativni veci, co ho mohou a nemusi potkat.
Ja Revolutku pouzivam na vsechno, na co pouzit jde (platby online, bezkontaktne, i kontaktne), obchodovnai s akciema, zkusil jsem tam i jejich nesmyslne pojeti kryptomen. Porad je to pro me zajimavy produkt, ale nic to nemeni na faktu, ze tech problemu jsem tam s nima resil uz mnoho a resit to jedine pres chat z mobilu je krajne neprijemny. Nehlede na to, ze nektery problemy (jako nefungujici platby na AliExpressu) jsou s nima neresitelny. Tvrdili mi, ze tam ty pokusy o platbu vubec nevidi, ale pritom me do aplikace prisla zadost o potvrzeni a ja ji potvrdil. Mam z toho screenshoty. Ale stejne mi tvrdi, ze ji u sebe nevidi... trochu divny.
A jak jsem psal, neda se na ni spolehat jako na jedinou kartu. Dneska jsem s ni zkousel zaplatit v galanterii nakup materialu na rousky, protoze tam z hygienickych duvodu nechteli brat hotovost. Dva bezkontaktni pokusy, jeden kontaktni s PINem a vzdycky zamitnuto. Musel jsem zaplatit jinou kartou (Equa Bank). V Aplikaci nikde nevidim zadne info o zamitnutych platbach. Tak jsem je chtel kontaktovat na chatu a teprve tam se mi zobrazila informace, ze se omlouvaji, ze meli dopoledne problem s card processorem, ale ze uz je to opraveno.
Takze byt to uzivatel neupozorneny na tyto (pomerne caste) problemy pouze s Revolutkou a treba i nekde v zahranici, tak ma proste smolika a nezaplati.
Tohle se mi u zadne ceske banky jeste nestalo (nerikam, ze se to nestalo nikomu u zadne ceske banky).
Proto je z meho pohledu dulezite lidi upozornit predevsim na to spatne, co se jim stat muze, at nejsou zaskoceni.
A hlavne, jak pise
PATRIKCHRZ - Revolut byl prevratny pred par lety, ale ted ho ostatni banky dohaneji a Revolut stagnuje. Jestli se tam neseberou a nezacnou s tim zase hybat, tak verim tomu, ze je obycejne banky zanedlouho dozenou.