• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    QUIP: Nesouvisi to s presunem evropske kancelare do Litvy?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUIP: Videl jsem to uz u dvou znamych za posledni tyden. Jeden zazmatkoval a vypli mu ucet. Druhy nahral obcanku a zaxichtil se a jede dale...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QUIP: Možná jim hodil někdo vidle do ověřovacího mechanismu a nařídil znovu všechny autorizovat něčím modernějším?

Nedávno EU shodila Safe Harbor, může souvist, byť tedy by Revolut měl být britský…
    QUIP
    QUIP --- ---
    Pise mi Revolut:
    When you signed up for Revolut, you kindly provided us with the required documentation to get started.
    Sometimes, though, regulations change, processing methods are no longer supported, and documents expire. The result is that the ID you provided before is no longer valid.

Vite o tom nekdo neco vic? Nejak me nenapada, co je na tom ID spatneho, kdyz je to obcanka s platnosti dalsich 8 let a zadan jina banka po me nic menit nechce. Takze je to nejaky interni revoluti vymysl, ale proc?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Za nesplnění podmínek vedení účtu 2500 Kč měsíčně. Erste Premier zdraží - Měšec.cz
    https://www.mesec.cz/clanky/za-nesplneni-podminek-vedeni-uctu-2500-kc-mesicne-erste-premier-zdrazi/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    jako že by se měli dobrovolně připravit o peníze?
    NELDE
    NELDE --- ---
    87HIGHFLYER: Hlavně asi zjistili, že část lidí, co si to pořídili nejsou hloupí a nenechají se odrbat na předražených produktech - umí nechat svoje peníze vydělávat více než v ČS.

Jinak ten vysoký poplatek za nedodržení je úlet, ne? Zejména u OSVČ v dnešní době. Proč je automaticky nepřevedou na účet bez výhod (s tím, že ty předražené produkty jim nechají)?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STARDAY: no co by, vyslo jim ze je to pro banku drahy, ale zrusit to nebo omezit jinak je pro ne horsi.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    me by zajimaly ty interni diskuze ve sporce, ktery je k tomuhle vedou. protoze uz to skoro zni, ze si otevreli hospodu, ale chodej jim tam lidi
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Teda koukam, zlate CSOB Premium s 50k mesicne, kreditkou za 7.9% p.a. a scitanim prijmu i z podnikatelskeho uctu...
    DONTRAGEDY
    DONTRAGEDY --- ---
    KOC256: Neviem, aky je dnes algoritmus. Ak si dobre pamatam, tak povodne skusali naprogramovat ako prijem najvyssiu transakciu. Potom skusili spocitat vsetko co prislo, ale popravde ma moc netrapilo ako to dopadlo. Mne ta veta znie, ze presne to co robis nechcu - logicky chcu mat tie peniaze na ucte nejaku dobu a minat cez ich karty. Ale nakolko su schopni to dnes odlisit, ked si tam napriklad poslem napriklad x faktur, to netusim. Ono sa im asi nebude pacit ani to, ze u nich nemam firemny ucet, ale jeden z premier uctov pouzivam pre osvc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DONTRAGEDY:
    moc jsem nepochopil co se tim snazis rict...

Co je prijem OSVC?

Ja treba penize za faktury dostavam na ucet mBank, ktery mam jako podnikatelsky, 70 poslu na CS a pak z neho penize na A/B, ktery mam jako primarni... Tedy vydelane penize se dostanou na CS, ale pres jeden HOP...

Je to dobre nebo spatne? Odpoved asi tusim :o)
    DONTRAGEDY
    DONTRAGEDY --- ---
    Povodne to brali len ako prijem, ale kontroloval prichodzie transakcie. Teraz sa brania proti vychcankom, ale oficialne povoluju ako prijem osvc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    To tam bylo tak nějak napsané vždy ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TYCHOVRAHE: a jak to jako chtějí kontrolovat, co je původ těch peněz? :D a co na to Patrik? :))
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    KOC256: 70k zůstává
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCHOVRAHE:
    Ted jsem to cetl, ale uz jsem se rozumne nedopidil, zda se saha na tech 70000 nebo to je fix. Zbytek me nezajima :)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Erste Premier od ledna: Upřesňujeme kritérium měsíčního příjmu. Do měsíčního příjmu zahrnujeme mzdu / plat či příjem ze samostatné výdělečné činnosti a nebo svobodných povolání.

Při nesplnění 2500kč/m.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    BIMBAS: ADAMM: GOR:
    Ahoj, měl bych otázku pro někoho kdo kartu už má a zaplatil Spotify. Lze jednout kartou zaplatit za více účtů Spotify a získat peníze zpět? Díky.
    HARALD
    HARALD --- ---
    HARALD: Ještě jsem kouknul napřesné časy. Pokud jsou peníze odeslány před 14:00, budou do banky příjemce připsány do 19:00 následující pracovní den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam