Ty jo, tak mi volali ty podvodnici, pred kterejma me Equa bank neustale varuje, a vzdycky v bankovnictvi ty varovani jen tak projedu, a kdyby me pritel nezastavil, tak bych jim na to snad skocila. Pripadam si fakt jak babicka, cejtim se super trapna, ale maj to asi fakt dobre vymysleny.
Volali - jako cislo jsem neresila, ale ve skutecnosti bylo jen o jednu cislovku jiny nez ofiko cislo Equa bank.
Volali, ze co ta zadost o pujcku, kterou jsem rano zadala, zda ji chci zprocesovat. Tak ja samozrejme ze o nicem nevim a on ze jeste je tam novy cislo pridany, takze vlastne vyvolali dojem, ze se mi nekdo dostal do e-bankovnictvi a teda je potreba prijit na to, co se stalo, ze to bude resit IT oddeleni. Pak se me teda ptal na posledni operaci na ucte, zustatek a zda mam pujcku - to sem samozrejme debil mu vsechno rekla, a to uz pritel zpozornel.
Ale mne to fakt vubec nenapadlo, dokonce mi rikal, ze mam mit nejakej antivir, ale ze vidi, ze mam iphone, takze pohoda. I typ iphonu tusim trefil. PAk teda ze me prepoji IT, to chvilku hralo a hovor skoncil, nikdo to nevzal a ja zpet nevolala (coz se asi mozna ceka, ze clovek bude jeste vic nervozni, ze to vypadlo, a co teda se ted bude dit atd. a bude mnohem mene ostrazitej)
Na Equa sem to nahlasila. Jo a v pozadi byl slyset druhej clovek, co jakoby resil s nekym to samy.
Mno nic, tak jen, kdybyste chteli varovat svoje rodice ci babicky (jako jsem ja:) Fakt vlastne vyvolaj strach a externiho nepritele a pak oni jsou jakoby spojenec.
Jen teda nevim, co je apk cilem vylakat dal, jestli poslat nekam ty penize, ajk pise equa nebo dat cislo uctu...