• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADM
    ADM --- ---
    GHOSTSTALKER: tak jsem to ted trochu sledoval asi na 7 transakcich kartou se zaverem, ze kurz se lisi o 1-4 halere, median je tak 1-2 halere
    MTHU
    MTHU --- ---
    MTHU: tj mi spočítali úroky za dosavadní měsíc hned a poslali.
    MTHU
    MTHU --- ---
    ZORBEN: mně vždy k okamžiku zrušení předvedli nějakou částku okamžitě na jiný účet. Ale teď si nepamatuju, jestli BÚ, nebo nějaký, který jsem při rušení vybral.
    MAGE
    MAGE --- ---
    ATAN: tak mozna pockat treba to roluji postupne, nebo zkontroluj jestli mas posledni verzi aplikace
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: Tam jsem prave hledal a vidim tam v nabidce jen Konsolidaci, MoneyCard, hypoteku, ucet Tom Plus a spotrebak.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MTHU: v pripade zruseni staryho uctu, poznaji to ze mam novej a prijdou uroky tam, nebo je lepsi pockat na novej mesic? (tipuju ze b je spravne)
    MAGE
    MAGE --- ---
    ATAN: Vpravo dole Vice -> Nabidka produktu a tam bys to uz mel videt
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: nemohl bys me prosim strune nasmerovat, kde to v mobilu je? Mam Smart banku a tam moznost vytvoreni dalsiho sporiciho uctu nevidim.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: aha, to jsem netusil, tak to udelam take v mobilu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    ATAN: tak ja to udelal asi za 3 minuty v mobilu =) stary ucet si necham jen si ho schovam, jedina krpa asi je ze se nedaji jednodusse prenaset obalky, ale zas nejak extra jsem po tom nepatral
    opruz je ze me nejde sjednat novy sporici ucet online pro muj podnikatelsky ucet, takze bud to jeste nemaji zprovoznene nebo tam budu muset osobne =/
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: desne me stve, ze se musi zakladat novy ucet. takze musim tam jit, otevrit novy sporici ucet, presunout prachy a stary vypovedet. :(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MTHU: hm a to jsem to hledal. Asi blbe. Kouknu znova. Dik
    MTHU
    MTHU --- ---
    MAGE: OK, já do Monety nastoupil až nedávno v době úroků ~0.
    MAGE
    MAGE --- ---
    MTHU: to uplne ne vzdy chces, protoze nektere meli pevne sazby a lepsi limity
    MTHU
    MTHU --- ---
    BIMBAS: PROtip: Ve starém IB jdou likvidovat ;-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MAGE: diky za info. Jsem zvedavy zda aktualizuji sazbu nebo zase bude potreba novy ucet. Uz mam 4
    MAGE
    MAGE --- ---
    Moneta: Od 25.4. 2022 zvyšujeme #urokovasazba spořicích účtů i termínovaných vkladů. Úspory do 1 mil. Kč budou úročeny na spořicích účtech sazbou 3,3 %, na termínovaných vkladech sazbou od 3,6 % do 4,3 % v závislosti na délce sjednání vkladu.
    MONETA zvyšuje úrokové sazby depozitních produktů, nabídne zhodnocení až 4,3 % ročně | MONETA Money Bank
    https://www.moneta.cz/servis-pro-media/tiskove-zpravy/detail/moneta-zvysuje-urokove-sazby-depozitnich-produktu-nabidne-zhodnoceni-az-4-3-rocne
    ADM
    ADM --- ---
    jednak mi nesedi ten jejich vypocet kurzu v detailu transakce, to bych musel platit presne 119,176 Kc, ale platil jsem rovnych 119, ale ok, asi to bude proste jejich zaokrohlovani, jine vysvetleni nemam. kurzy jsem porovnaval opravdu v tu samou minutu, hned jak mi to piplo na mobilu.

ted jeste aktualne, vcera jsem platil online pres nejakou platebni branu 3000 kc, taky z eur, potvrzeno na mobilu pres 3d secure, tady zase haluz v tom, ze jsem myslel ze platba neprosla (nestrhnuta v mobilu, nepotvrzena na brane, ale to jsem pripsal svemu prohlizeci, dal to nebudu rozvadet), ale ted v 11:36 se to strhlo. kurz v detailu transakce uz odpovida i prepoctu do haliru (24.41)
    NELDE
    NELDE --- ---
    GHOSTSTALKER: To jsem přehlédl. Já to myslel tak, že Revolut zaokrouhlil 119.3 na 119.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam