• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    jak se ověřuje totožnost člověka zakládajícího si účet? Teď jsem si zkusil založit účet u Trinity online a chtělo to jenom fotku OP, jinak nic, což mě děsí, vzhledem k tomu, že s ukradenou bankovní identitou jdou dělat různé "vylomeniny" (protože k tomu je i přístup do datovky). Nebo je tam nějaký další skrytý mechanismus, který není na první pohled vidět?
    ATAN
    ATAN --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: hm, no pokud je to jedina moznost, tak nic moc vyhlidky.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    ATAN: Hawala?
    ATAN
    ATAN --- ---
    Existuje v tuhle chvili nejaka moznost prevest penize z Ruska krome krypta?
    MAGE
    MAGE --- ---
    Co rikate na toho Michla?

Do čela ČNB míří Babišův bývalý poradce, Fialově vládě nastanou těžké chvíle - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-novym-guvernerem-cnb-ma-byt-soucasny-clen-bankovni-rady-ales-michl-201223
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    EXAGE: moje koule říká, že úroky obecně klesaj pozvolna, zafixoval bych na 7 let a neřešil to, 600k doplatíš ještě před koncem fixace a nebudeš to muset řešit znova.

Vývoj úrokových sazeb hypoték | ChytryHonza.cz
    https://www.chytryhonza.cz/vyvoj-urokovych-sazeb-hypotek

EXAGE
    EXAGE --- ---
    Ahoj, má někdo křišťálovou kouli na jak dlouho mám u Hypoteční fixnout?

3roky 5,29%
    5let 5,05%
    7let 4,89%

Zbývá mi doplatil asi 600k, nic velkýho...
    NELDE
    NELDE --- ---
    TBC: To záleží na tom, jak se bude vyvíjet situace. Pokud víš, že se Putin nedožije léta, tak je to jiné.
    V současnosti může být každá investice riziková.
    TBC
    TBC --- ---
    GHOSTSTALKER: to asi neni uplne nejlepsi napad.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MAGE: Trinity uz dava 5,08 % na rocni fixaci.
    MAGE
    MAGE --- ---
    Další výrazný růst úrokové sazby. ČNB ji navýšila už na 5,75 procenta - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/dalsi-vyrazny-rust-urokove-sazby-cnb-ji-navysila-uz-na-575-procenta-40396042
    Manazeri bank kteri maji bonus za kazdy nove zalozny sporici ucet:
    ADM
    ADM --- ---
    GHOSTSTALKER: tak jsem to ted trochu sledoval asi na 7 transakcich kartou se zaverem, ze kurz se lisi o 1-4 halere, median je tak 1-2 halere
    MTHU
    MTHU --- ---
    MTHU: tj mi spočítali úroky za dosavadní měsíc hned a poslali.
    MTHU
    MTHU --- ---
    ZORBEN: mně vždy k okamžiku zrušení předvedli nějakou částku okamžitě na jiný účet. Ale teď si nepamatuju, jestli BÚ, nebo nějaký, který jsem při rušení vybral.
    MAGE
    MAGE --- ---
    ATAN: tak mozna pockat treba to roluji postupne, nebo zkontroluj jestli mas posledni verzi aplikace
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: Tam jsem prave hledal a vidim tam v nabidce jen Konsolidaci, MoneyCard, hypoteku, ucet Tom Plus a spotrebak.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MTHU: v pripade zruseni staryho uctu, poznaji to ze mam novej a prijdou uroky tam, nebo je lepsi pockat na novej mesic? (tipuju ze b je spravne)
    MAGE
    MAGE --- ---
    ATAN: Vpravo dole Vice -> Nabidka produktu a tam bys to uz mel videt
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: nemohl bys me prosim strune nasmerovat, kde to v mobilu je? Mam Smart banku a tam moznost vytvoreni dalsiho sporiciho uctu nevidim.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGE: aha, to jsem netusil, tak to udelam take v mobilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam