• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PATRIKCHRZ: tak to je ta push notifikace, kterou nechce, že…
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    počítáč notifikace do aplikace? Stačí mít na mobilu instalovanou aplikaci banky a třeba když přijde platba, vyskočí mi na telefonu "bublina", nebo jak to nazvat. Tohle umí aplikace téměř všech bank.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    v prapůvodním zadání čtu: "A skutecne mi jde o to zasilani na e-mail, ne push notifikace do mobilni aplikace."
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Na aktivní koukání máš aplikaci, ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: píšu "denních mailů" - tak tím myslím jednou denně.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: takže pořád na nic.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Ne, furt jeden email denně, ale svého času to chodilo s několikadenním zpožděním.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: to vím, ale ADAMM a NELDE psali o emailech. Pokud si tedy sms nepřeposílají na email :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BUNDA: mail zadarmo je souhrný, SMSky za peníze jsou po pohybu
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: to už lze líp než souhrnný email jednou za den?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jen to někdy přijde se zpožděním (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    QUIP: mBank umí imho nastavit různé možnosti denních mailů.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    QUIP: KB oznameni umi vcetne nastaveni podminek (typy plateb, jejich vyse). Erste Premier/CS v George taky notifikace ma, ale velmi zakladni bez moznosti customizace (voli se jen zakladni typ notifikace prichozi/odchozi/zustatek a kanal appka/email/sms)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZBYNEK: zrovna teď se mi stalo, že ačkoliv mám u ČSOB CEB nastaveno, aby mi měsíčně chodil z našeho SVJ účtu výpis v pdf na email, tak v únoru žádný výpis za leden nedorazil a musel jsem si ho v bankovnictví vygenerovat a stáhnout
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    QUIP: ČSOB má možnost nastavení emailových notifikací: http://zbynek.net/nyx/csob.png

Nemám to vyzkoušené, protože ten účet používám minimálně, ale klidně to nastavím a přepošlu ti email...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUIP:
    A/B umí jen dle jedné hladiny na mail (pokud neco nezmenili). Jinak jak pises notifikace na hodinkach/mobilu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Opet resim trapeni s bankama po zruseni Equa Bank. Tak nejak jsem povazoval za normalni, ze si v internetovem bankovnictvi muzu nastavit ruzne notifikace o pohybech na uctu, tedy za jakych podminek ma info poslat (prichozi / odchazi platba, karetni blokace, nastaveni podle vyse platby atd.) a na jaky e-mail, nebo tel. cislo to ma prijit. Zatim to vypada, ze Creditas, Moneta, Hello, Trinity, Max, to neumi.
    Fio a Raifka to umi.
    Mate nekdo prehled, jak jsou na tom ostatni banky, ktere se daji zvazovat jako nahrada Equa Bank?
    A skutecne mi jde o to zasilani na e-mail, ne push notifikace do mobilni aplikace.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    QUIP: Klasicky clickbait.Kdyby to bylo v nadpise nebo linku, tak na to ani nekliknu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: To by me zajimalo, co v redakci dostali za to, aby jmeno Raiffeisenbank nebylo ani v nadpisu clanku, ani v URL (takze to nebude vyjizdet ve vyhledavacich pri hledani Raiffeisenbank).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam