• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    a uz ma airbank konecne svoje bankomaty a kancelare v kamennych budovach nebo aspon v nakupnich centrech, aby se s nima daly resit problemy? pamatuju, ze kdyz airbank zacinala, tak pro sve klienty nemela ani bankomaty a lidi museli draze vybirat z konkurencnich bankomatu. vlastne nemeli ani prepazky, kam by se dalo zajit a ten banker v reklame to vychvaloval jako budoucnost bankovnictvi, kdy uz nebudou tradicni banky potreba.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    Airbank to doplnuje uz ve chvili, kdy je vyplneny cely cislo uctu. Ne vzdycky, nejspis to zalezi na tom, jestli to podporuje banka prijemce a maji vzajemne napojeni....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZBYNEK: AirBank to umi. Mozna ve chvili kdy uz probehla platba, ale ukazuje mi to cele jmena, ktere obcas ani neznam.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MADCAT: ne, nejspíš neumí
    ZBYNEK: ne, fakt to u EquaBank fungovalo
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MADCAT: Hele, to asi nebude úplně záklaní věc, pochybuji že podle čísla účtu lze (snadno!) zjistit majitele.
    Tipnu si, že jméno majitele ti to ukázalo pouze u účtů, se kterými sis už poslal nějaké peníze.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Hele Raifka neumí takový to co uměla Equa - že když jsem zadával příkaz v mobilu, tak hned po zadání čísla účtu příjemce platby mi apka ukázala kdo je majitelem účtu, nebo možná technicky přesněji řečeno jak je ten účet nazvanej? To byl nějakej řekněme ne zcela běžnej bonus té apky od Equa bank, nebo naopak apka Raifky neumí jinak základní věc?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tohle umí i mBank ne? S tou eKartou, ne?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KULA: bacha na to, že když bude vydavatel svině, může to požadovat i soudně. Zrušením/neplatností karty jeho nárok na předplatné nezaniká. V mém okolí se pár lidí nepěkně spálilo se seznamkami.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KULA: Stale je to mozne.
    KULA
    KULA --- ---
    Kdysi dávno uměl Revolut vygenerovat a poté zrušit virtuální platební kartu. Je tu někdo kdo ho používá a případně by věděl, jestli to stále ještě je možné? Ptám se proto, že celkem úspěšně zapomínám vypínat předplatný a Vaculík z Auto.cz mi za 200,- zase až tak atraktivní nepřijde :D a tak nechci zadávat kartu, za kterou bude víc prostředků.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Ano. A samozrejme i cokoliv dalsiho co si tam predvyplnis.

Ti navrhari by se meli do konce veku stydet!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOC256: částka se vymaže
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Otázka za dva body!
    Co se stane, když dám novou platbu a vyplním nejprve částku a až následně "Název příjemce" (nedej Bože že někde opíšu VS atd.)?

KOC256
    KOC256 --- ---
    Au!!!
    Možná jsem blbej, ale když chci vidět seznam pravidelných plateb, tak prvně co mi přijde, že bych to tam měl najít je volba:
    Pravidelné platby -> Trvalá platba

Tam bych čekal v první řadě SEZNAM a tlačítko "Nová trvalá platba".

Ale samozřejmě ne.
    Ano, když si to přečtu všechno, tak je v tom MENU "Seznam pravidelných plateb", ale to už je tak daleko (čtu zleva doprava po sloupcích).
    Ale asi si inženýři z mBanky mysleli, že nová trvalá platba se zadává tak často, že je výhodné mít pro mni extra místo v menu...

Já fakt nevím, ale nedělám to naschvál... Prostě nejsem s tím jejich IB kompatibilní...

To už nemluvím o tom, že změna data trvalé platby NEJDE. Plánovanou trvalou platbu nejde uskutečnit z mobilu okamžitě (urychlení). A prostě další přirozené UC jsou problém...

PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ...takže jsem vše vybral, přesunul jinam a čekám na další akci
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NOISEGATE: tak to máš dobré, mně ani osobní bankéř neodpověděl.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    NOISEGATE: mně napsali toto
    "V rámci individuálního přístupu ke klientům se TRINITY BANK a.s. rozhodla poskytnou individuální podmínky pouze vybrané skupině klientů. Toto rozhodnutí je zcela v souladu s nastavenou obchodní strategií a obezřetným hospodařením, v rámci, něhož musíme dbát také o zajištění zhodnocení investice do kapitálu TRINITY BANK a.s našich akcionářů.." :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    PATRIKCHRZ: jak jsi dopadl s Trinity? Dík
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: viz původní zadání QUIP.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PATRIKCHRZ: tak to je ta push notifikace, kterou nechce, že…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam