• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KULA: bacha na to, že když bude vydavatel svině, může to požadovat i soudně. Zrušením/neplatností karty jeho nárok na předplatné nezaniká. V mém okolí se pár lidí nepěkně spálilo se seznamkami.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KULA: Stale je to mozne.
    KULA
    KULA --- ---
    Kdysi dávno uměl Revolut vygenerovat a poté zrušit virtuální platební kartu. Je tu někdo kdo ho používá a případně by věděl, jestli to stále ještě je možné? Ptám se proto, že celkem úspěšně zapomínám vypínat předplatný a Vaculík z Auto.cz mi za 200,- zase až tak atraktivní nepřijde :D a tak nechci zadávat kartu, za kterou bude víc prostředků.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Ano. A samozrejme i cokoliv dalsiho co si tam predvyplnis.

Ti navrhari by se meli do konce veku stydet!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOC256: částka se vymaže
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Otázka za dva body!
    Co se stane, když dám novou platbu a vyplním nejprve částku a až následně "Název příjemce" (nedej Bože že někde opíšu VS atd.)?

KOC256
    KOC256 --- ---
    Au!!!
    Možná jsem blbej, ale když chci vidět seznam pravidelných plateb, tak prvně co mi přijde, že bych to tam měl najít je volba:
    Pravidelné platby -> Trvalá platba

Tam bych čekal v první řadě SEZNAM a tlačítko "Nová trvalá platba".

Ale samozřejmě ne.
    Ano, když si to přečtu všechno, tak je v tom MENU "Seznam pravidelných plateb", ale to už je tak daleko (čtu zleva doprava po sloupcích).
    Ale asi si inženýři z mBanky mysleli, že nová trvalá platba se zadává tak často, že je výhodné mít pro mni extra místo v menu...

Já fakt nevím, ale nedělám to naschvál... Prostě nejsem s tím jejich IB kompatibilní...

To už nemluvím o tom, že změna data trvalé platby NEJDE. Plánovanou trvalou platbu nejde uskutečnit z mobilu okamžitě (urychlení). A prostě další přirozené UC jsou problém...

PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ...takže jsem vše vybral, přesunul jinam a čekám na další akci
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NOISEGATE: tak to máš dobré, mně ani osobní bankéř neodpověděl.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    NOISEGATE: mně napsali toto
    "V rámci individuálního přístupu ke klientům se TRINITY BANK a.s. rozhodla poskytnou individuální podmínky pouze vybrané skupině klientů. Toto rozhodnutí je zcela v souladu s nastavenou obchodní strategií a obezřetným hospodařením, v rámci, něhož musíme dbát také o zajištění zhodnocení investice do kapitálu TRINITY BANK a.s našich akcionářů.." :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    PATRIKCHRZ: jak jsi dopadl s Trinity? Dík
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: viz původní zadání QUIP.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PATRIKCHRZ: tak to je ta push notifikace, kterou nechce, že…
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    počítáč notifikace do aplikace? Stačí mít na mobilu instalovanou aplikaci banky a třeba když přijde platba, vyskočí mi na telefonu "bublina", nebo jak to nazvat. Tohle umí aplikace téměř všech bank.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    v prapůvodním zadání čtu: "A skutecne mi jde o to zasilani na e-mail, ne push notifikace do mobilni aplikace."
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Na aktivní koukání máš aplikaci, ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: píšu "denních mailů" - tak tím myslím jednou denně.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: takže pořád na nic.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Ne, furt jeden email denně, ale svého času to chodilo s několikadenním zpožděním.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: to vím, ale ADAMM a NELDE psali o emailech. Pokud si tedy sms nepřeposílají na email :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BUNDA: mail zadarmo je souhrný, SMSky za peníze jsou po pohybu
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: to už lze líp než souhrnný email jednou za den?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam