• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    YARIN
    YARIN --- ---
    ZBYNEK: ja rekl, at udaj duvod zruseni uctu ze jsou porad v Rusku a bylo. Mel jsem equ, tak jsem vsechno preved pryc a zrusil to.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Je povinný viz https://www.banky.cz/slovnik/kodex-mobility-klientu/
    Nicméně, některé banky ten postup mají strašně kostrbatý a airbank to na zvládnuté výborně. Až na to, že je to hodně zakopano v menu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NELDE: umí to všechny banky, pokud vím (možná nějaká mladší, menší ne, ale jinak už je to x let běžná věc)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: o jiné, co by to takto lehce uměla, nevím
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Mno, nicméně pokud se ty účty budou rušit hromadně a lidé o tom, budou psát na internetu, tak to nějaký efekt mít bude.

HOLAKAC: Nemám login do bankovnictví a nemám ani bankéře. Ale možná bych se mohl konečně přihlásit (-;

PATRIKCHRZ: Umí to i jiné banky?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZBYNEK: jo a až budu na odchodu, tak se jim vyseru na tepich. (i to první bylo myšleno ironicky, příště to k tomu radši připíšu. jsem si vědom, že jouda na pobočce - jakož i CEO české RB - mají vliv na odchod z Ruska stejnej jako já, tedy limitně se blížící nule.)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    a co, aspoň vyzkouším zrušení účtu přes bankovní mobilitu u AirBank (umí zrušit účet u jiné banky, aniž by se musel zakládat účet nový)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ADAMM: Těm lidem na pobočce to teda fakt nandáš...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HOLAKAC: mám pobočku dva baráky od kanclu. aspoň se tam poprvé podívám a řeknu jim to, budu z toho mít takový hřejivý pocit, že jsem jim to nandal :P
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAMM: dá se po mailu bez nutnosti návštěvy, rušil jsem jí před cca 14ti dny. Stačí se lognout do bankovnictví, najít si kontakt na "svého bankéře" a napsat/zavolat mu ať to zruší. Pošle ti dokument do IB a to je celé.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Ukrajinci zařadili Raiffeisenbanku mezi sponzory války | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/496444-ukrajinci-zaradili-raiffeisen-banku-mezi-sponzory-valky

Já tam teda nic nemám (účet mi "vznikl" kvůli ING, ale už jsem peníze převedl pryč), ale příští týden tam zajdu a zruším to úplně a budu mít dobrý pocit :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Raiffka měla odstávku o víkendu, teď bude v sobotu dalšínodstávka, tohleto je hrozná banka
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    TBC: Fio 3%
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PESAN: no když jsem hejtoval jejich IB, tak mi psali, že bude nový (čili nejen appka) - ale úplně si nedovedu představit, že by mohlo vyprodukovat něco ještě horšího než současný stav :/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PESAN: co se spojili s EquaBank... ano jsou k hovnu, všechno jsem si převedl k AirBank a na Raiffku budu posílat jen peníze na hypotéku. Jakmile to doplatim, tak u Raiffky všechny účty zrušim
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PESAN: Akorat ze aplikace Raiffky nefunguje uz asi od doby, co vznikla :D
    PESAN
    PESAN --- ---
    Jestli nadáváte na aplikaci Raiffky, že nefunguje po tom, co se spojili s AirBank... tak Vám mohu dát insider informaci, že Komerční banka bude mít novou aplikaci a brzo ji budou nasazovat a podle stavu ve kterém to je, tak to taky bude docela slušný průser.
    MAGE
    MAGE --- ---
    TBC: nevim jestli to uplne sedi ale u Monety je ucet pro podnikani se 4% na sporicim uctu
    Konto PRO podnikání | MONETA Money Bank
    https://www.moneta.cz/ucty-a-karty/konto-pro-podnikani
    TBC
    TBC --- ---
    Je nějáká banka, která aktuálně nabízí nějaké rozumné zhodnocení na účtu či spořícím účtu pro právnickou osobu?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    No tak to jste úspěšnější než já. Já se dostal ke zřízení účtu, nahrál foto 2 dokladů a pak to po mě chtělo udělat foto a s tím jsem se na notebooku lenovo zaseknul. Vypnul jsem Adblock a zároveň povolil jednorázové opravnění na použití kamery, ale obraz to nesnímá. Po 15 minutách na infolince mi řekli ať jim pošlu screen shot obrazovky :-D

TVL to je mazec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam