• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak nakonec se povedlo, ale je to krapet wtf. Tu nabidku jsem stale nikdy mezi zalozitelnymi ucty ani ve sporeni, etc. nevidel. Vsiml jsem si ale, ze v mobilni appce jsou dole tlacitka s nejakymi "skvelymi" nabidkami. Kdyz jsem skroloval dostatecne dlouho, nasel jsem tam i ten sporici ucet a pres to uz to aktivovat slo.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    GHOSTSTALKER: V internet bankingu kouknu vecer, ale v mobilni appce mam jen "dokoncete sjednani sporeni na duchod", coz neni to, co chci. Na podpore mi rano typek rekl, ze tam muze byt nejaka denni prodleva, nez se vse aktivuje a ze to mam zkusit vecer.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    OMNISLASH: Vcera jsem pres apku zakladal pro noveho klienta novy bezny a sporici ucet a bylo to v pohode.
    NELDE
    NELDE --- ---
    OMNISLASH: Ty jsi masochista?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Je možná že ke sjednání spořicího účtu ke nutný nějaký krok bankéře. Asi bych jim to napsal... Uvidíš co ti zítra odpoví...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PAKOK: Tak po delsi pauze se to povedlo. Ted pro zmenu dalsi finta - kliknu na jejich webu, ze chci sjednat ten sporici ucet, oni me presmeruji do internetove bankovnictvi, prihlasim se.. ale v nabidce, kterou mi to zobrazi, vidim jen stavebni sporeni :D Zatim to fakt moc duvery nebudi.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Zavolej na podporu a dej jim kartáč ;-)
    Mě na vině byly Wokna 7, což je uznávám rarita, ale stále na ně chodí updaty.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PAKOK: Ja to prave v oknech vubec resit nemohl. At jsem delal cokoliv, stale me to smerovalo do te jejich mobilni appky. Zkusil jsem x variant, ale vse skoncilo stejne. Neco se vymnouklo. Funny je, ze mi pak hodku na to prisla od nich sms, ze mam dokoncit ten ucet, ze je to jednoduche a ze uz je skoro hotovo :D :D
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    OMNISLASH: Já už založeno mám z minula. Zavolej na podporu. Mě to u VUB nešlo založit taky a na vině byly starší Windows.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Nezkouseli jste nekdo v poslednich dnech zalozeni uctu v Monete pres jejich mobilni appku nebo i v podstate i jakkoliv jinak online? At delam, co delam, vzdy skoncim v te jejich mobilni appce, ktera mi po vyplneni udaju rekne, ze "se neco vymnouklo". Coz me uplne nenaplnuje duverou :-/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PATRIKCHRZ: mam zkusenost s roklen, eura na czk, cca milion korun, vse v pohode a dobrej kurz.

Wise a Revolutu bych se urcite vyhnul.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NAVARA: tak zadání příkazů lze i on-line v té jejích aplikaci OLB, ale smlouvání o indivindi kurzech nakonec stejně nejlepší přes telefon :D
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    XCIDER:
    PAKOK:
    ADM:
    COQUINE:
    DAVIDOWITCH:
    PATRIKCHRZ:

dekuji Vam za vase podnety
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PATRIKCHRZ: Snad brzy pojde nutnost telefonovat, strašný zvyk z minulého století…
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    AMSTERDAM: ještě doplním, že v Akcentě mám nějaké známé, mám slibené (prý) velmi dobré kurzy, tak kdybys měl zájem, napiš SZ s jménem, e-mailem a tel. číslem a předám
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja jedu prakticky vyhradne roklen a hned po revolutu maj IMO nejlepsi sluzby.
    Takze je muzu s klidem doporucit. Kurzy uplne tragicky nemaj
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DAVIDOWITCH: tehdy to byl jen kurz. za prevody jsem neplatila.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    PATRIKCHRZ: Ja jen doplnim ze mam zkusenost se SAB a dealingovou smlouvu v KB, SAB vetsinou KB porazil o halir, v jednom pripade kdy ne sem to pani na telefonu rekl, ona udelala moment, asi neco zkonzultovala a nabidku KB o ten halir porazila. Takze jde do jiste miry licitovat (asi to neni treba prehanet, ale me vysli vstric i u "pouhych" asi 14k EUR).
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ....ještě jsem si vzpomněl na RoklenFx. Na internetových fórech je také často zmiňován, ale osobní zkušenost s ním nemám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam