• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    XARGH: Ale píšou že to nemůžu změnit pouze po dobu kampaně, což v mém případě už netrvá.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    XARGH: Podobná akce této: https://www.unicreditbank.cz/cs/obcane/ucty/ucty.html?

Teď se tím pročítám...
    XARGH
    XARGH --- ---
    SAYUZ: akce, zavázal k ročnímu využívání účtu... Prosím popis to podrobněji, možná jsrm neco přehlédl
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    Přišel mi mail od Unicredit s aktualizací obchodních podmínek od 17.08.2023, znamená to, že od nich můžu utéct i když jsem se možná v nějaké akci zavázal k ročnímu využívání účtu?

Půjde to vyřídit na pobočce osobně? Píšou ať to pošlu písemně... Díky
    MTHU
    MTHU --- ---
    NELDE: Podle vyjádření jednoho toho hlavouna to nebude letos. Tak to do té doby odladí na ex-klientech Hello Bank ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    MTHU: Zatím. (-;
    MTHU
    MTHU --- ---
    NELDE: Uff, ještě že lidi s hypotékou ještě na to nepřemigrovali ...
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Tak jsem volal na podporu a uklízel u toho. Po zhruba 30 minutách a několika pokusech mi řekli, že to předají podpoře KB+, která mi má zavolat. Zatím nevolali. Tak uvidíme.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Release manager má bonusy za proběhnutí releasu, ne za to že je vývojáři všechno stihli :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    NELDE: Jo, obcas mi prijde, ze se lidi z vedeni bank po praci nekde schazeji u piva a sazeji se, kdo je schopny na sve klienty pustit vetsi <|>covinu v apce, nebo IB a s usmevem to ustat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi přišla karta k účtu od KB, kde píší, že si mám zobrazit PIN v mobilním nebo internetovém bankovnictví. Tak otevřu internetové bankovnictví, zmáčknu tlačítko Zobrazit PIN a dozvím se:
    "Pokračujte v mobilní aplikaci KB+
    Internetové bankovnictví ještě není kompletní. Postupně ho doplňujeme."
    Netušil jsem, že Unicredit někdo překoná (-;
    XARGH
    XARGH --- ---
    QUIP: nejak tak si to taky pamatuju, 9kc v zahranici kdekoliv, doma snad vsude zadara. je to uz davno, cert to vem..
    QUIP
    QUIP --- ---
    TBC: Myslim, ze v dobe, kdy tu zacla Equa banka, tak mela RB vyber zdarma z vlastniho bankomatu, ale ne z cizich. Aspon ja si matne vybavuju, ze jsem chodil vybirat vzdycky do bankomatu o par ulic niz, protoze to byl RB bankomat, ale pak s Equa uz jsem vybiral kdekoliv. Equa k tomu snad jeste jako prvni (nebo aspon jedna z prvnich) nabidla vyber v zahranici za 9,- (zatimco RB mela asi 2% minimalne 80,- CZK za vyber v zahranici. Cisla strilim od boku, uz si to moc nepamatuju, ale bylo to nekolikanasobne vic nez 9,-)
    XARGH
    XARGH --- ---
    TBC: vzpominkove zkresleni ;)
    TBC
    TBC --- ---
    XARGH: ted nerozumim ad vyber z bankomat, to uz mela davno i Expandia banka/Ebanka a u RB je taky..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAKOK: Jo, sporaku se to netyka… “Úroková sazba u produktu Neo účet bude snížena z 4,61 % p.a. na 0,50 % p.a.”
    QUIP
    QUIP --- ---
    PAKOK: Na sporicim uctu zustava porad tech 6%, bud v klidu :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    E42: aha necetl jsem to na kompu ale na mobilu. díky mrknu se, to by byla dobra zprava.
    E42
    E42 --- ---
    PAKOK: "Úroková sazba u produktu Neo účet bude snížena z 4,61 % p.a. na 0,50 % p.a."
    E42
    E42 --- ---
    PAKOK: To je ale úrok snad na běžáku, ne na spořicím účtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam