• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PETER_PAN: RTFM: 0,5 % z objemu min. 75 Kč max. 250 Kč

https://www.fio.cz/docs/cz/cenik_bankovni_sluzby.pdf

Větší částky hlásit předem
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Jak se tu resilo vybirani EUR z vlastniho EUR uctu v CR. Nevi nekdo jak to ma FIO? Nedovolal jsem se 2x na infolinku a emaily jsou odeslany zatim 3 bez relevantni odpovedi. Takze fakt nevim.

Mam EUR ucet u FIO banky. Je mozne z neho vybrat EURa na nejake Prazske pokladne FIO?
    NELDE
    NELDE --- ---
    GHOSTSTALKER: takže bych vždy poslal výplatu z Air do mBank přes ČSOB (-;
    Mají teď nějakou akci?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NELDE: ano
    NELDE
    NELDE --- ---
    87HIGHFLYER: Mám od nich penzijní - počítá se do těch 300k i příspěvky zaměstnavatele?
    E42
    E42 --- ---
    87HIGHFLYER: To už se tu řeší docela dlouho. Pro někoho možná zajímavá věc je, že těch 300.000 se počítá v rámci celé skupiny a započítávají se do toho i investice přes Patria Finance, která má prý mj. docela použitelnou nabídku DIPu.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Od 1.1.2025 se meni podminky pro CSOB premium zdarma:

60 000 Kč měsíčně příjem na účet a zároveň 300 000 Kč zůstatek v dalších spořicích, investičních nebo úvěrových produktech.

NEBO

2 miliony Kč na spořicích produktech, běžných účtech nebo v investicích.

NEBO

5 milionů Kč sjednaná výše hypotéky a jiných půjček.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Kdysi měla KB bankomat s CZK, EUR a USD v novém smichove u toho prvního pásu nahoru. Ale jestli tam ještě je to nevím
    NELDE
    NELDE --- ---
    GHOSTSTALKER: Vyber Kč a dojdi do Jindřišské do směnárny (-;
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GHOSTSTALKER: podle mne žádný eurový bankomat v ČR bez nějaké "vyfikundace" není. Na Ruzyni býval (a možná ještě je) od Travelexu, ale obíral úplně stejně.

Založ si účet u Creditas, eura si tam pošli a za 30 korun vyber na pobočce.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Víte někdo o nějakém bankomatu v centru Prahy, který dává eura a není od Euronetu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Záleží jak moc rozsáhlý ten DDoS je no, pokud je to všecko Rusko, Čína,… tak je to pro poskytovatele konektivity (protože ten to dělá) trivka, pokud to jde náhodně z celého světa, tak prakticky nemožné pokud se to nezamkne např. jen pro ČR.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jen odhad, ale tipuji, ze pokud jde o ddost, tak se proste snazi docasne strihat ty site, ze kterych to chodi ve velkem, aby zustali alespon nejak dostupni. Proto to nekomu fungovat muze a jinemu ne. Jako v pripade me a Patrika s tim Fio.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DICK85: Divný. Díky :-)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    FINSON: jsem to teď testnul a platba prošla. Tak snad to dají brzy do kupy,…
    FINSON
    FINSON --- ---
    DICK85: Mně to nešlo po obědě a nejde mi to ani teď. Manželka to samé, na FB si v komentech pod jejich postem stěžoval i někdo další.
    DICK85
    DICK85 --- ---
    FINSON: ve 21:09 jsem ještě platbu odeslal.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Hm, tak dneska je asi pod útokem Moneta. Do IB se dostanu, ale peníze nepošlu a nepotvrdím ani platbu kartou na netu.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PATRIKCHRZ: Ja vcera presne tou dobou uplne bez sance. Ani z mobilu ani z webu (vodafone). Pravdepodobne to blokovali z ruznych cest ruzne.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    SENIN: dneska jsem třeba zadal, co jsem potřeboval a teď se do IB taky přihlásím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam