Ano, novacek na trhu - partners banka, tuhle sluzbu opravdoveho spolecneho uctu prinasi. Tenhle ucet pro dva je teda za nejaky mesicni poplatek 99/mesic, ted tqm koukqm maji akci na 49/mesic, nevim, zda nejak casove omezenou. Vyhoda toho balicku pro dva je, ze pak pridruzeny sporici ucet bez plneni dalsich podminek uroci vyssim urokem, jinak chteji provest pet plateb kartou mesicne (coz pro altivni uzivani neni asi problem, pro ucet pouzivany jen na rozeslani spolecnych trvalych prikazu by to ale jinak mohla byt otravna podminka navic. Urokna sporaku maji jinak z tech nejvyssich na trhu, ted budou snizovat z 5,03 na 4,53 myslim. Zustatek na sporicim uctu uroci cely stejne, zadna pasma nizsi castky za vyssi urok atd. Plus me docela bavi jejich appka. Celkove jsou mi ty jejich sluzby po trech mesicich uzivani dost sympaticky, clovel by hned zapomnel, co to vzdycky bylo za MLM zmrdecky. Ted me teda vydesilo, ze kdyz jsem odlozil na sporak vyznamne vetsi sumu, hned mi vyskocila notifikace, ze by mi radi skrz nejakeho jejich poradce poradili, jak s penezma nakladat. Ale notifikaci jsem zavrel a zatim si nedovolili volat. Pro nekoho muze byt nevyhoda, ze ucet se ovlada vyhradne appkou, nemaji zadne webove rozhrani. Ale asi je to o zvyku, stejne u ostatnich bank pouzivam dominantne aplikaci a zatim mi web ani nechybi…