• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MACHALIK: ja ji taky potkavam v temer kazdym reznictvi, nepripada mi to jako nic neslychaneho.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MOODYCAT: eh, to jsi fakt tak zaneprázdněná, že si nemůžeš ubalit z kuřecího prsa cokoliv s čímkoliv a mrsknout to do toho mrazáku? Jednak bys asi dost ušetřila, druhak bys věděla, co v tom máš.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    CMLKA: V Prestu urcite delaji http://www.meat-market.cz/obchod/produkty/kureci/kureci-chlebicek/ ale urcite cloveku zaroluji co bude chtit do ceho bude chtit...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Ja stehenni nejim, nechutna mi, tak proto. Nicmene diky.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: ja spis nechapu tu touhu, aby to bylo z prsou...ja mela dobrou roladu z Presto Meat Market, ale jestli byla z prsou, za to fakt ruku do ohne nedam no....http://www.meat-market.cz/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Kšánova nakložená veverka se asi stává moje nejoblíbenější maso na gril...jen tak mimochodem, kdyby někdo nevěděl co ještě ogrilovat:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: takze kur palicky marinovany v jogurtu s kari, peceny v troube, do zejtra stejne kuzicka krupava nebude, a mufiny s nivou a porkem. Oboje vypada dobre, prace malo :-) snad to potesi
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: V životě jsem to neviděl. Ok, netušil jsem. Podle mě na tyhlety zarolovaný/rozklepaný věci se budou používat právě stehna, protože prsa lidi schovávaj na různý estetický medailonky.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MACHALIK: Já už jsem právě dvě měla, z různejch řeznictví :). Tak jsem myslela, že to bude si častější fenomén. V řeznictví takhle občas dostaneš nějaký hotový věci ve stylu "strč a udělá se samo".
    FAT
    FAT --- ---
    GUDRUN: Šátečky z listového těsta plněné kysaným zelím s anglickou slaninou. Potřít vejcem, hrubá sůl a kmín a do trouby. Možná trochu chilli na pikantnost do toho zelí.
    :-*
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: To chápu, ale proč si myslíš, že by to mělo jít koupit? No zjevně to nějakej produkt je, když se ti ho povedlo sehnat ze stehen, ale já v životě o kuřecí roládě ani neslyšel. Chtít ji koupit je jak chtít koupit, nevím, vepřové motýlky. Kde je mají, nevíte? Z kotlety prosím.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MACHALIK: Já to mám jako věc na dny, kdy nemám čas vařit, respektive potřebuju něco, co de udělá samo. Tudíž koupím, strčím do mrazáku, v případě potřeby vyndám, dám do trouby a na konci vyndám.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GUDRUN: naposledy jsem s podobnými požadavky dělala závin z tvarohového těsta plněný mletým masem dušeným v boloňské omáčce, ale to není úplně bezpracné. Co sekaná? Nebo nějaký slaný závin z listového těsta?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MOODYCAT: Co to vůbec je, kuřecí roláda z prsou? Proč si ji nezamotáš sama doma? Já si neuvědomuju, že bych to někdy v životě viděl jako produkt, ani ten recept není nějak profláklej (roláda může bejt cokoli). Proč si myslíš, že by něco takovýho vůbec mělo jít koupit?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    THEODORT: Díky moc za tip!
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    MOODYCAT: mozna drubez v Sumavske ulici - P2, u zastavky sumavska (ma tam vlastni rolady ale z ceho to je netusim.. domluva s majitelem vzdy super, bonusove miva ruzny nedrubezi kousky jako pekny ohanky, osso bucco atp.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    to bude zas dotaz :-)

    mam chut uvarit / upect neco, co vezmu zitra ssebou na vodu :-) buchtu pect nechci, s moukou nejsem moc kamos. Leda slany muffiny, to zvladnu. Nebo vas napadne neco jineho, zajimaveho:
    - aby se to dalo jist studeny
    - aby se to nerozteklo, nezkazilo za puldne, nerozblemclo
    - aby se to dalo jist rukama a mel na to clovek ve 30C chut
    - aby se to dlouho varilo nebo peklo, abych mela dobrej pocit z toho, ze delam narocny jidlo, ale pritom mohla pracovat / vyhody homeoffice

    Napadlo me upict kure, nebo kureci palicky, nebo tak neco, ale to furt neni vono.
    Roastbeef by byl super, ale maso budu kupovat v tescoexpresu a nikdy jsem ho nedelala, asi se tomu musi docela venovat pozornost, a ja musim venovat pozornost svym excelum...

    za pripadne podnety dik :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---

    WILDENBURY_SQ: a to ji mas ve stinu? wow
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WILDENBURY_SQ: Co to s tim ma spolecneho? Ja se ptam, kde koupit roladu z prsou, jestli ti to prijde jako debilni dotaz, nest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam