• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BRUKEV: lol, podle minusek za naprosto standartní příspěvek začínám mít poměrně silnou fanouškovskou základnu, to je milé :) Ke stalkerovi se nejspíš přidali další dva kamarádi.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    BRUKEV: Jak kdy a jak na co:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: trochu záleží co s nima chce člověk dělat...
    SARGO
    SARGO --- ---
    BRUKEV: Ts ts ts. Návodné tendenční možnosti odpovědí, to se přece v anketách nedělá! :-P
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---

    Loupete nové brambory?

    66 hlasy od 66 respondentů

      JOHNNY_BOSCO
      JOHNNY_BOSCO --- ---
      Já kuře nejim.
      RISINA
      RISINA --- ---
      HENNYVILLE: Copak vitamínů, ale toho tuku - proto se u nás kůže odjakživa dává tatínkovi :-))
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: ja sem zase slysel, ze na Ukrajine se ani neskubou. Prej sou pak vic stavnaty.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      U nás doma se dycky loupalo. Nemuselo se pak mejt.
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: neni ve slupce nahodou nejvic vitaminu ?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Loupete někdo kuře?
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Cca 80g/porce. Stejně jako když děláš rýže.
      RISINA
      RISINA --- ---
      SOS - kolik bulguru se počítá na jednu porci? Chci ho udělat jako přílohu ke kuřeti na zelenině, jsme 4. Staří čtvrt kila, jako bych dělala třeba rýže?
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Tady byl taky nekdo zvyklej omyvat maso a prisli jsme na to ze je to spatne. Zvyk je zelezna kosile.
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      MACHALIK: protoze je nemusim otirat a protoze jsem tak zvykla....
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      CMLKA: A proč?
      KLAAR
      KLAAR --- ---
      CMLKA: mozna se mylim (a vyvedte mne z omylu dyztak), ale stejne jako ve vsech slupkach, vetsina vitaminu a zivin je ukryta v nich...nic neloupu, pokud nemusim.
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      KASUMI: ja zampiony taky loupu, jde to dobre a taky me to bavi...

      rikate, ze je to zbytecny jo? my je doma vzdycky loupali
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      DANKLAR: takže ruce si myješ tak, že si je otřeš vlhkým hadříkem?:)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      WITTGENSTEIN: jo tak, takze otrit hadrikem neni podle tebe umyti, umyti je nacucani vodou... zijeme asi nekde jinde
      MOODYCAT
      MOODYCAT --- ---
      RUFO: Ne, moc práce :D.
      MIST
      MIST --- ---
      No tak klouzky loupu...ale pokud nekomu slizky jidlo chutna, tak prosim.
      JOHNNY_BOSCO
      JOHNNY_BOSCO --- ---
      Já houby nejim.. Mam po problémech..
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Proč byste loupali houby?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam