úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
BRUKEV
---
---
12:44:27 15.7.2015
-8
BRUKEV
: lol, podle minusek za naprosto standartní příspěvek začínám mít poměrně silnou fanouškovskou základnu, to je milé :) Ke stalkerovi se nejspíš přidali další dva kamarádi.
LUCKAZ
---
---
22:20:21 14.7.2015
BRUKEV
: Jak kdy a jak na co:)
87HIGHFLYER
---
---
19:11:38 14.7.2015
2 odpovědi
+3
BRUKEV
: trochu záleží co s nima chce člověk dělat...
SARGO
---
---
19:08:59 14.7.2015
1 odpověď
+3
BRUKEV
: Ts ts ts. Návodné tendenční možnosti odpovědí, to se přece v anketách nedělá! :-P
BRUKEV
---
---
19:03:54 14.7.2015
4 odpovědi
-4
Loupete nové brambory?
66 hlasy od 66 respondentů
Veřejně hlasovat
JOHNNY_BOSCO
---
---
17:47:43 14.7.2015
±0
Já kuře nejim.
RISINA
---
---
16:45:11 14.7.2015
+1
HENNYVILLE
: Copak vitamínů, ale toho tuku - proto se u nás kůže odjakživa dává tatínkovi :-))
HENNYVILLE
---
---
16:44:58 14.7.2015
1 odpověď
+1
MACHALIK
: ja sem zase slysel, ze na Ukrajine se ani neskubou. Prej sou pak vic stavnaty.
MACHALIK
---
---
16:42:07 14.7.2015
1 odpověď
+4
U nás doma se dycky loupalo. Nemuselo se pak mejt.
HENNYVILLE
---
---
16:39:27 14.7.2015
1 odpověď
+3
MACHALIK
: neni ve slupce nahodou nejvic vitaminu ?
MACHALIK
---
---
16:34:59 14.7.2015
1 odpověď
±0
Loupete někdo kuře?
HENNYVILLE
---
---
15:56:52 14.7.2015
Cca 80g/porce. Stejně jako když děláš rýže.
RISINA
---
---
15:50:42 14.7.2015
SOS - kolik bulguru se počítá na jednu porci? Chci ho udělat jako přílohu ke kuřeti na zelenině, jsme 4. Staří čtvrt kila, jako bych dělala třeba rýže?
HENNYVILLE
---
---
15:45:15 14.7.2015
Tady byl taky nekdo zvyklej omyvat maso a prisli jsme na to ze je to spatne. Zvyk je zelezna kosile.
CMLKA
---
---
15:03:02 14.7.2015
MACHALIK
: protoze je nemusim otirat a protoze jsem tak zvykla....
MACHALIK
---
---
14:41:45 14.7.2015
1 odpověď
CMLKA
: A proč?
KLAAR
---
---
11:23:03 14.7.2015
-1
CMLKA
: mozna se mylim (a vyvedte mne z omylu dyztak), ale stejne jako ve vsech slupkach, vetsina vitaminu a zivin je ukryta v nich...nic neloupu, pokud nemusim.
CMLKA
---
---
9:40:25 14.7.2015
2 odpovědi
KASUMI
: ja zampiony taky loupu, jde to dobre a taky me to bavi...
rikate, ze je to zbytecny jo? my je doma vzdycky loupali
87HIGHFLYER
---
---
13:24:46 13.7.2015
+1
DANKLAR
: takže ruce si myješ tak, že si je otřeš vlhkým hadříkem?:)
DANKLAR
---
---
5:58:59 13.7.2015
1 odpověď
-2
WITTGENSTEIN
: jo tak, takze otrit hadrikem neni podle tebe umyti, umyti je nacucani vodou... zijeme asi nekde jinde
MOODYCAT
---
---
23:46:33 12.7.2015
-1
RUFO
: Ne, moc práce :D.
MIST
---
---
23:22:29 12.7.2015
No tak klouzky loupu...ale pokud nekomu slizky jidlo chutna, tak prosim.
JOHNNY_BOSCO
---
---
22:41:01 12.7.2015
Já houby nejim.. Mam po problémech..
MACHALIK
---
---
22:37:19 12.7.2015
+4
Proč byste loupali houby?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam