• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUFO: Ja je loupu, pac me to desne bavi :)))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    RUFO: Ne, je to zbytečná práce. Jednou jsem to zkusila a nenašla jsem rozdíl ;-)
    VIKY_K
    VIKY_K --- ---
    RUFO: Neloupu žádné houby. Očištění nožem nebo něčím vlhkým je dostačující.
    RUFO
    RUFO --- ---
    Tak zampiony loupu - hlavicky. A nohy orizku a sekrabu nozem.
    Vy nekdo zampiony neloupete ?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: V tom pripade ti dam radu. Dobre me poslouchej. Nech to v te vode aspon pres noc.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Jojo, já jen říkám, že to asi radši risknu.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: precetla sis kvuli cemu se houby nemejou pod vodou ?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Líná Moody to v tom případě radši umyje, než se s tím škrábat nožíkem :D. Každej žampion zvlášť, to by mi asi jeblo.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: oskrabat nozikem nebo otrit vlhkym hadrikem, tak jak pise.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WITTGENSTEIN: No, ale třeba žampiony, co si přineseš z obchodu, bývají od hlíny, každej minimálně trochu. Co s tím?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DANKLAR: A přitom je to pravda. Houby se nemyjí. Jen se v lese nožem oškrábou, od hlíny, jehličí a tak. A doma maximálně ještě otřou vlhkým hadříkem. Nechat je nacucat vodou je poněkud kontraproduktivní.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Tak ze se nemejou houby jsem jeste neslysel. To musi byt dobrota, spinava houba teda. Dobrou chut.
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Zdarec, sorec za zpozdeni, ale sem znalec! Zadnej pulec, ale mistr rymu borec, neni jidlo co bych nezmak, takzne nacinej mak! Otevri konzervu, zkontroluj si rezervu! Zacnem v klidu, nenazenem si rymu. Hovezi nakrajej na platky, budem ho zrat cely svatky. Pote ho obal do strouhanky, ale nepridavej lysohlavky! Napapej se dosyta, priste se naucime jelita. Pec
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Takze zas do bistra..hmm:/
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DEVIL: Presne kurva tak.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BRUKEV: hele ja si mysim, ze vylozene zalezi na typu podniku, kde stejky delas a jakou mas kvalitu masa. v zazitkovy gastronomii je imho sous vide a pak gril/panev/flame torch, odlezis, nakrajis a dochutis nakonec
    pokud jedes nakej steak house, kde udelas 150 stejku za vecer, tak maso ochutis, flaknes na gril a otacis na griddle marks...
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: Peprim a solim az po, otacim hodne, olejem jen potru. Nemam rad chut spalenyho pepre. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE: delam to vicemene stejne, tak dobry :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HENNYVILLE: a to je to, co mě na debatách o steacích baví. Solit zásadně předem. Solit zásadně po úpravě. Dělat na oleji. Dělat na sucho. Otočit jen jednou. Otáčet libovolně. Já mám pravdu. Ne, já mám pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam