• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: pánvy!
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Já brambory nejím tak neloupu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Ale musíš je nechat nejdřív prudce zatáhnout na pánvi.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    BRUKEV: Jak kdy a jak na co:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    87HIGHFLYER: já tušil, že se najde rejpal. Ano, taky mi v některých jídlech ta slupka vadí. Ale překousnu to, bo to beru jako daň za to, že mám možnost sezonní odlišnosti v chuti. Nechtělo se mi nad anketou moc meditovat, proto jen dvě možnosti.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SARGO: ale dělá:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: trochu záleží co s nima chce člověk dělat...
    SARGO
    SARGO --- ---
    BRUKEV: Ts ts ts. Návodné tendenční možnosti odpovědí, to se přece v anketách nedělá! :-P
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---

    Loupete nové brambory?

    66 hlasy od 66 respondentů

      JOHNNY_BOSCO
      JOHNNY_BOSCO --- ---
      Já kuře nejim.
      RISINA
      RISINA --- ---
      HENNYVILLE: Copak vitamínů, ale toho tuku - proto se u nás kůže odjakživa dává tatínkovi :-))
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: ja sem zase slysel, ze na Ukrajine se ani neskubou. Prej sou pak vic stavnaty.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      U nás doma se dycky loupalo. Nemuselo se pak mejt.
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: neni ve slupce nahodou nejvic vitaminu ?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Loupete někdo kuře?
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Cca 80g/porce. Stejně jako když děláš rýže.
      RISINA
      RISINA --- ---
      SOS - kolik bulguru se počítá na jednu porci? Chci ho udělat jako přílohu ke kuřeti na zelenině, jsme 4. Staří čtvrt kila, jako bych dělala třeba rýže?
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Tady byl taky nekdo zvyklej omyvat maso a prisli jsme na to ze je to spatne. Zvyk je zelezna kosile.
      CMLKA
      CMLKA --- ---
      MACHALIK: protoze je nemusim otirat a protoze jsem tak zvykla....
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      CMLKA: A proč?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam