• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    ZOBECEK
    ZOBECEK --- ---
    AIJA:
    ZOBECEK: dostala jsem recept od ID MARSELKA tak vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo :). Díky
    AIJA
    AIJA --- ---
    ZOBECEK:
    Třeba s mrkví a křenem? Nastavit se dá i bramborama a dochutit i česnekem...
    ZOBECEK
    ZOBECEK --- ---
    Ahoj.. Máte někdo osvědčený recept na krém z červené řepy prosím? Jednou sem ho jedla v restauraci a byl famózní. Pár receptů jsem našla, ale nevím, zda je potřeba přidávat mrkev, brambory nebo použít ze zeleniny čistě jen řepu, cibuli? Díky
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    MOODYCAT: Ja myslim ze zrovna mandlove maslo ji Johnny Bosco, ale dostal ban tak bohuzel neporadi :(
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Když si koupím nějaké ořechové máslo např. mandlové, jak dlouho mi asi vydrží v lednici otevřené?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    mozeček se dá udělat také z brokolice či kapusty, příjemná obměna.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Co třeba květákový mozeček? Měl jsem to nedávno a ačkoliv mi to nikdy nechutnalo, tak jsem musel uznat, že to je dobrý jídlo.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    87HIGHFLYER: Jo taaak.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MOODYCAT: já myslel šunkafleky a ty zapečený palačinky se špenátem.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    87HIGHFLYER: Jezis, tyhle reci me vzdyck desi :). Kdyz je zapecena treba brokolice moc tezka, tak co ma kurnik clovek jist :)?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GUDRUN: rozhodně to nejsou lehký jídla do tohodle počasí. Ale sežere to dost vajec:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOODYCAT:
    87HIGHFLYER: zapeceny veci obcas delam, ja to moc nemusim, na me je to tezky... ale jo, brambory i testoviny bejvaj sem tam :-) dik
    zapecena zelenina s masem a k tomu nejaka priloha bokem by zas bylo neco jinyho, zkusim, ale brokolice ani cuikina nejsou na hitlistu :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GUDRUN: Ruzny varianty na zapeceny veci? Testoviny, brambory...ruzny druhy zeleniny (brokolice, kvetak, cukety, lilky...) s masem nebo nejakou dalsi zeleninou, houbama...vicemene mi to prijde dost univerzalni.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GUDRUN: šunkofleky nebo zapečený palačinky se špenátem (ty palačinky teda nesplňují ten požadavek bez mouky)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    napadají vás nějaká jídla, která se rychle přichystají, dobře ohřívají v mrkvovlně a spotřebovávají se do nich vejce? nic s moukou (těsto) nechci, ani koprovku s vejcem, ani salát. rozmíchat do polívky mě napadlo, vajíčkový curry, smažená rejže a nudle, ale jinak nevím... jo, selská omeleta / svítek, ale ta je fakt o dost lepší neohřívaná... máme zdroj domácích vajec, tak bych to užila na nějaké ty kastrůlky do práce...
    PEPITO
    PEPITO --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Pokud nemáš nic konstruktivního, nezasírej diskuzi zbytečnými poznámkami. Vtipné rozhodně nejsou.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    RUFO: jupí, to tu máme ;)
    RUFO
    RUFO --- ---
    JAJITA: www.lozanocervenka.cz
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    De Prado :: Aceite de Oliva Virgen Extra :: Aceitunas de Mesa :: Productos agroalimentarios
    http://www.deprado.eu/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JAJITA: Sitia 0.3
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Jaký olivový olej preferujete? Myslím provenienci, případně značku. Doteď mi vozila příbuzná z Itálie, už nebude, neb už není.

    Jak nám do práce chodí všelijaké vzorky potravin na rozbory, olivový olej nepamatuju.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam