• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---
    NYCKER: v bille prodavaj ryby taky
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    cerstveryby.cz mi pripominaj moji bejvalou pritelkyni, to bych nedoporucoval, to vam dojde chut varit i kdyz musite nebo chcete...
    SARGO
    SARGO --- ---
    NYCKER: cerstveryby.cz: zkušenosti výtečné bezvýhradně, poštou ne-e, rozvoz mají vlastní :-D
    DON_TERWILLIGER
    DON_TERWILLIGER --- ---
    Mám tu pár kilo kančího. Absolutně žádnou fantazii ale:-/ Nápady?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    NYCKER: Jo, musis mit Makro kartu. Nebo zivnostak a tu kartu si zalozit.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    NYCKER: Makro Pruhonice
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MOIRAIN: [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    tam zkus filtr, případně se zeptej:) Pokud neporadí tady
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Poradíte nějaký super recept na utopence?
    AIJA
    AIJA --- ---
    GUDRUN:
    Aha, tak ty neznám. Dej pak vědět co to s nima udělalo...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GUDRUN: Ne, budou normalne jedly, jenom min koreneny mi prisly
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AXTHEB: jak? Bude lepší je pak míisto na gril dát do nějaký směsi? Dík
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AIJA: takový ty bavorský bílý... bratwursty se tomu u nás říká...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Bavorské taky, budou pak ale chutnat trochu jinak.
    AIJA
    AIJA --- ---
    GUDRUN:
    Myslíš vinné? Ty se dají zamrazit, ale pak rozmrazovat pomalu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    prosim vas, daji se takove ty bile klobasy zamrazit? je zakaz rozdelavani ohnu a grilovani na verejnych mistech, takze jsme meli akci bez grilu, oproti planu, a fakt si je ted doma na plotne v tomhle vedru delat nebudu... prislo mi, ze by to nemuselo vadit nicemu... ale zkusenost nemam... dik
    ZOBECEK
    ZOBECEK --- ---
    AIJA:
    ZOBECEK: dostala jsem recept od ID MARSELKA tak vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo :). Díky
    AIJA
    AIJA --- ---
    ZOBECEK:
    Třeba s mrkví a křenem? Nastavit se dá i bramborama a dochutit i česnekem...
    ZOBECEK
    ZOBECEK --- ---
    Ahoj.. Máte někdo osvědčený recept na krém z červené řepy prosím? Jednou sem ho jedla v restauraci a byl famózní. Pár receptů jsem našla, ale nevím, zda je potřeba přidávat mrkev, brambory nebo použít ze zeleniny čistě jen řepu, cibuli? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam