úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ADELHAIDA
---
---
20:41:17 18.2.2016
SMOKY
: Viděla jsem inzerovat koňskou kližku v řeznictví u Smíchovského nádraží. Když přijíždíš tramvají z centra, tak na té straně, co je žlutý výlez z metra. Taky se po něm koukám, ráda bych ho vyzkoušela. Nikdy jsem koně nejedla jinak, než v salámu.
LORAIN
---
---
20:22:56 18.2.2016
ZUZKAOU
: V penny u nováka jsem ho jednou koupila, ale mladým hovězích bych to teda nenazvala ani omylem.
JAJITA
---
---
20:20:25 18.2.2016
HENNYVILLE
: děcka mi nevadí u jiných zvířat, ale u krávy je to pro mě nasládlé a já ráda zcela jinou chuť :)
HENNYVILLE
---
---
20:14:59 18.2.2016
1 odpověď
+3
JAJITA
: Ty jo :-) to ses jedina koho znam komu nechutna teleci :-)
Vlastne jeste nas reznik-prej neji deti.
JAJITA
---
---
20:13:14 18.2.2016
1 odpověď
+1
HENNYVILLE
: no právě, mně tele moc nechutná, kvůli té nasládlé mléčné chuti.
Asi jsem divná :)
A jo, tohle, co kupuji, mám hotové tak za 80 min.
HENNYVILLE
---
---
20:01:26 18.2.2016
1 odpověď
JAJITA
: Ok.
Ja tele delam tak 55-65min a rozpada se. Ale je pravda ze ja beru jen mlecny telata. To je rychlovka.
JAJITA
---
---
20:00:36 18.2.2016
+1
HENNYVILLE
: ovšem doufám, že jim to nikdo nevykecá, bych měla po laskominách :)
JAJITA
---
---
19:58:39 18.2.2016
1 odpověď
HENNYVILLE
: mladé hovězí.
Mně to nevadí, příprava stejně dlouho, jako u telete.
HENNYVILLE
---
---
19:55:22 18.2.2016
2 odpovědi
JAJITA
: A je to teleci nebo hovezi?
JAJITA
---
---
19:47:35 18.2.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
: máš recht, kupuju to tady za 159 Kč, docela často :)
ZUZKAOU
---
---
18:54:50 18.2.2016
2 odpovědi
kližku s kostí mívají čas od času v takových těch řeznictvích, co jsou společně s penny - Novák? Překvapivě tam mívají přijatelné maso (čerstvé, pochopitelně) a vnitřnosti.
tohle by mělo být ono
http://www.novakmasouzeniny.cz/
HENNYVILLE
---
---
17:28:50 18.2.2016
+1
WITTGENSTEIN
: No, mas pravdu. Jenze v CZ to neni zvykem takhle delat, cili se toho dela malo a proto je to drahy :-) proto to mam ze zahranici :-)
SMOKY
---
---
17:23:52 18.2.2016
WITTGENSTEIN
: Taky nechapu, proc to je tak predrazeny
WITTGENSTEIN
---
---
17:07:40 18.2.2016
2 odpovědi
HENNYVILLE
: Tak ona je to kližka, jen s kostí a jinak říznutá :)
HENNYVILLE
---
---
16:57:07 18.2.2016
1 odpověď
Slusny, ja si ho vyhadal za 189,- s dph.
SMOKY
---
---
16:19:30 18.2.2016
LORAIN
: Kupuju tady
http://www.meat-market.cz/
. Presnou cenu si nepamatuju, ale na eshopu to maj za 349 / kg
HENNYVILLE
---
---
15:49:30 18.2.2016
+1
LORAIN
: Velkoobchodni ceny sou bezne kolem 290,- bez dph/kg takze to neni nejak silene moc. Ono taky zalezi jak moc sou ty platky velky zejo.
LORAIN
---
---
15:10:33 18.2.2016
2 odpovědi
Byl by tip, kam v Praze na nepředražený ossobucco?
Poslední jsem brala v Delmartu, ale pětikilo za čtyři plátky mi přišlo celkem dost.
HENNYVILLE
---
---
15:06:31 18.2.2016
+1
Jé, ty máš takový to hezký čistý zaměstnání...
Kuchař: rizikové povolání?
http://jidloaradost.ambi.cz/clanky/kuchar-rizikove-povolani
Kdo nezažil, nemůže tušit o co de.
LUCIASHECK
---
---
12:35:15 18.2.2016
SMOKY
: řezník nevím, ale bývá mražené v Makru
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam