• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    JAJITA: Ok.
    Ja tele delam tak 55-65min a rozpada se. Ale je pravda ze ja beru jen mlecny telata. To je rychlovka.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    HENNYVILLE: ovšem doufám, že jim to nikdo nevykecá, bych měla po laskominách :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    HENNYVILLE: mladé hovězí.
    Mně to nevadí, příprava stejně dlouho, jako u telete.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    JAJITA: A je to teleci nebo hovezi?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ZUZKAOU: máš recht, kupuju to tady za 159 Kč, docela často :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    kližku s kostí mívají čas od času v takových těch řeznictvích, co jsou společně s penny - Novák? Překvapivě tam mívají přijatelné maso (čerstvé, pochopitelně) a vnitřnosti.

    tohle by mělo být ono http://www.novakmasouzeniny.cz/
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    WITTGENSTEIN: No, mas pravdu. Jenze v CZ to neni zvykem takhle delat, cili se toho dela malo a proto je to drahy :-) proto to mam ze zahranici :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WITTGENSTEIN: Taky nechapu, proc to je tak predrazeny
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HENNYVILLE: Tak ona je to kližka, jen s kostí a jinak říznutá :)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Slusny, ja si ho vyhadal za 189,- s dph.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LORAIN: Kupuju tady http://www.meat-market.cz/ . Presnou cenu si nepamatuju, ale na eshopu to maj za 349 / kg
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    LORAIN: Velkoobchodni ceny sou bezne kolem 290,- bez dph/kg takze to neni nejak silene moc. Ono taky zalezi jak moc sou ty platky velky zejo.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Byl by tip, kam v Praze na nepředražený ossobucco?
    Poslední jsem brala v Delmartu, ale pětikilo za čtyři plátky mi přišlo celkem dost.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Jé, ty máš takový to hezký čistý zaměstnání...
    Kuchař: rizikové povolání?
    http://jidloaradost.ambi.cz/clanky/kuchar-rizikove-povolani

    Kdo nezažil, nemůže tušit o co de.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SMOKY: řezník nevím, ale bývá mražené v Makru
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SMOKY: osobni zkusenost nemam, ale vcera jsem si všiml infa o konskem mase ve vyloze reznictvi U Arbesa...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MIC: no, nějak to nemám v plánu. Naposledy jsem trojobal použila nejspíš někdy na podzim, a pokud budu za půl roku chtít něco obalit, tak bez výčitek usmažím.
    MIC
    MIC --- ---
    ZUZKAOU: zkus nějaké alternativní těstíčko bez syrové mouky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hm, tak jsem zkoušela v troubě upéct obalované žampiony a teda trojobal bez toho oleje je tuhej a žádnej zázrak :-(
    FAT
    FAT --- ---
    SMOKY: Osobní zkušenost mám jen mimopražskou. Veltrusy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam