• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    38 DELICIOUS ONE-MINUTE RECIPES
    https://www.youtube.com/watch?v=sdjgQR43o3Q
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SLEEPLESS8: tak musíš do toho nasypat cukr, ale pak se určitě dá udělat i medvědovice.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SLEEPLESS8:
    To zkus!:-)
    Pak dej vědět...
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    a da se to vypalit?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdyby se někdo ptal, tak se samozřejmě dá zkvasit. Třeba to kimči je fakt dobrý.

    A dá se to zkvasit?: Medvědí česnek
    http://zkvaseno.blogspot.cz/2015/04/medvedi-cesnek.html
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ANNNA: sušením se bohužel hlavně ztratí ta jeho skvělá chuť i vůně. V sezóně z něj dělám "špenát", polévku, přidávám všude tam, kam dávám zelené (omelety, zapečené brambory, tvarohové pomazánky, nádivka...). Jako pesto ho úspěšně mrazím.
    STB23
    STB23 --- ---
    ANNNA: doporucuju na medvedi cesnek vyrazit do Podebrad. Zrovna roste a je toho tady spousta.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ANNNA: Máslo i pesto mám samozřejmě už hotové :) Sušený mi nepřišel nic moc.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    BONEMINA: Mít medvědího česneku pole, dělám bylinkové máslo a pesto... Údajně se dá celkem úspěšně i sušit.
    PETATA
    PETATA --- ---
    MIKKADO: sesypu do sklenicky od okurek a priste opet pouziji
    mam ji uz nekolik let (cca 7)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Medvědí česnek opět tu. Za poslední roky se u našich nějak přemnožil, tak přemýšlím, jak využít cibulky, ať ti trifidi neobsadí celou zahradu. Máte někdo nějaký tip, prosím?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MIKKADO: schovat a použít příště
    MIKKADO
    MIKKADO --- ---
    môžem mať dotaz? asi kúsok blbý, ale dlhšiu dobu si kladiem otázku, čo s fazuľou, ktorou pri pečení zaťažujete cesto? je úplne znehodnotená? alebo sa dá ešte nejak využiť? prípadne aj naďalej zaťažovať tou istou?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    GUDRUN: peknej nalez a nektery dobry repcepty. ale ten apricot jam, wtf? na 3 hrnky ovoce ma 7 hrnku cukru? to je klasicka kanada! vsechno preslazeny jak hovado
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    GUDRUN: parada!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: http://zsuzsaisinthekitchen.blogspot.cz/2012/03/gundel-crepes-gundel-palacsinta.html

    poradite mi prosím, co z toho se da nachystat předem? tohle není typ receptu, který bych obvykle provozovala, ale vzpomínka na dětství na jižním Slovensku, tak musím
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mám ráda maďarskou kuchyni a tady jsem našla pěknou, docela autentickou sbírku receptů i na méně obvyklá jídla, v angličtině - tak pro inspiraci.
    http://zsuzsascookbook.blogspot.cz/2012/05/hungarian.html
    FAT
    FAT --- ---
    Kdybyste někdo potřeboval inspiraci, tak prosím tady http://www.plecharnacernymost.cz/cz/program/blaf-food-fest . A omluvte mě, jdu bl.jt...
    FAT
    FAT --- ---
    WERKA:
    MANHOU:
    S tím mi vždycky vyhrožoval synek, ale ani jednou to neuvařil. Jak je recept, prosím?
    MANHOU
    MANHOU --- ---
    WERKA: Já to občas dělám z jablky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam