• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONROE: tak nedelej vyvar, ale cirou zeleninovou.. nebo lehce zahustenou .. kvetakovou treba.. nebo ja mam docela rada tuhle polivku, je takova pikantnejsi

    Kuřecí polévka s nudlemi | Apetitonline.cz
    http://www.apetitonline.cz/recepty/873-kureci-polevka-s-nudlemi.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONROE: mne to prijde teda desne nesourody
    vejce jsou dost vyzivny na to, je davat ke 4 chodovymu menu, ale ok (nicmene zni mi to jak variace na slaninu s vejci, coz je fakt vyzivny jidlo, zvaz, jestli to musi byt vejce se slaninou)
    polivka jak pisou ostatni soudruzi, spis vyvar s nudlema nebo tak neco
    kruti nudle bych udelala stir fry.. se zeleninou.. pripadne co nalozit krutu do jogurtu a druhy den osmahnout? to bude dost stavnate.. potom k tomu treba nejaka omacka se smetanou.. peprova, horcicna.. k tem hranolkum..

    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    hele, jestli ti na tom jídlu záleží (a když se ptáš zde, tak asi jo), tak uvař něco, co znáš jak chutná a co umíš uvařit skvěle. Experimenty si nech raději na jindy. Polévku bych osobně k tomuto několikachodovému menu udělala nějakou "vodovou", aby strávník vůbec měl šanci sníst všechny chody.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MONROE: Zebra imho ne. To je desnej risk. To za to nestojí.

    Šel bych ještě na nejakej salát nebo kompot. Já mám takovou chuť na kompot u babičky k obědu! Jsem si sám sobe udělal chutě :-D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    JAJITA: tak to ma bejt, to je dobre. ja to vyridim cinanovi, co me to naucil. je to jeho technika
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEVIL: díky křídlům připraveným dle prvního doporučení jsem byla za hvězdu!

    bylo to fakt mega dobré, ta crcačka s tím se vyplatila ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LORAIN: dělala jsem podle tohohle receptu na švestkovej už ledasjakej, včetně rebarborovýho, a všechny byly dobrý :)

    Švestkový koláč s mandlemi | KITCHENETTE
    https://kitchenette.cz/clanek/245-svestkovy-kolac-s-mandlemi
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Nějaký osvědčený rebarborový koláč? Normálně dělám z lineckého těsta se zakysačkou, ale tentokrát bych ráda něco zdravějšího. Když ne bezlepkový tak aspoň celozrnný. Ale dobrý ;-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOIRAIN:
    Zrovna včera jsem likvidovala starší rohlíky a pečivo. Do nádivky "co lednice dala" se mi bílky hodily:-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOIRAIN: není to recept, kde vyniknout, ale když mám, používám s přídavkem celého vejce do smažené rýže nebo jen bílky dávám do polívky na rozmíchání (porkóvá atp... )
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    lama dotaz:
    dostala jsem v květináči převislý rozmarýn
    je to jen na okrasu, nebo i jedlé? :)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    SMOKY: Robertson býval dobrý a snad ještě je, dlouho jsem tam nebyla - je to tři stanice od Pankráce
    Robertson.cz
    http://www.robertson.cz/?lg=cs
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    mám šest bílků (3 a 3), nějaký recept na slano byste měli?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Je nejakej dobrej reznik v okoli Pankrace ?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nemate nekdo ultimatni recept na soljanku? (Radeji ruskej nez ukrajinskej)
    AIJA
    AIJA --- ---
    RUTHLESS:
    Tak naložit a pak je házet na gril podle toho jak najíždějí, to je pak rychlovka a každý bude mít čerstvou obíračku:-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    AIJA: Tak 40. Ale lidi najizdej postupně z Prahy. Což je nelehky.
    AIJA
    AIJA --- ---
    RUTHLESS:
    Kolik vás na to obvykle je?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    RUTHLESS: udelej krupavy a stavnaty kridla!
    naloz pres noc do osolenyho mlika/kefiru. druhej den vyndej, posus, sulpepr, skrob, lehce zfrituj na lehkou krustu, na parchment na plech a pekne dopec v troube do krupava. ja zeru se srirachou. pod tou kurou ti uplne do drzky pri kousnuti strikne liba stava!!! argh! jen kdyby to nebylo tak zdlouhavy a pracny!

    nebo v papinaku uvar s vodou nasrac, nech prirozene zchladnout pod tlakem, preced, zasejvuj vyvar, sulpepr, skrob a frituj do ultra krupava. ty maj ale masicko takovy tvrdy posuseny, na to jaky je s tim prcas....
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LUCIASHECK: Tak to není zač
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam