• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IDENTITY: tak zatím jsem tu večeři nedělala, takže díky za tip :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    QUANTI: S křížkem po funuse, koukám, ale i tak: pomazánkový máslo, jedny sardinky ve vl. šťávě (slité), lžička hořčice, tyčák s metličkou na konci. Je to hotový do minuty a jako "honem potřebuju pomazánku" bohatě stačí.
    Anebo pomazánkový máslo s troškou tvarohu, prolisovanýho česneku a strouhanýho Gran Padana (možno dosolit). Dtto.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Na rybickovou pmazanku doporucuju uzenou makrelu. To je fakt nejlepsi vec.
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    QUANTI: Anebo nakrájet nadrobno sušená rajčata a umixovat.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    QUANTI: já dělám rychlovkovou česnekovou pomazánku z toho (+ sůl a pepř) - obě děti milují :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    díky, tak asi udělám rybičkovou :)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: přidat k němu tuňáka/uzenou makrelu a je výborná pomazánka. Nebo namazat na chleba a bohatě poklást jarní cibulkou/pažitkou.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    QUANTI: pomazánka téměř jakákoli, mám za to, že jsou i recepty třeba i na tiramisu z pomazánkového másla
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: pomazánkové máslo jsme doma dávali do rybičkové pomazánky (tomatové rybičky, cibulka najemno, pomazánkové máslo, popř. dosolit)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    přivezli mi omylem s nákupem pomazánkové máslo (neochucené), já to normálně nekupuju, co bych z toho mohla vytvořit? :D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NECRO_BUTCHER: to mi je jasne. Ta smetana se tam dava az na konci :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    FRENNET: jo ale to maso na svíci se furt peče bez smetany.. :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NECRO_BUTCHER: aha, takhle :). Ja uz je parkrat jedla, jednou na vine a pak na smetane. No obecne mi maso na vine moc nejede, tak jsem je chtela udelat jak se delava svickova, na smetane.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    FRENNET: může a nemusí bejt.. ty líčka samy o sobě maj dost výraznou zajímavou chut, tak je jedu na tahkle na čisto.. :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NECRO_BUTCHER: žadna dalsi korenova zelenina?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    FRENNET: dělej je bez vína.. jenom cibule(zarestovaná), sůl a pepř, trochu česneku, voda a papinák - cca 2hod..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Zdravim, takovej blbej dotaz. Mam tu licka, nechci je delat na vine (nechutna mi to), daji se udelat i na smetane? Je neco na co si dat bacha, kdyz to takhle upravim? Delka upravy ci tak?
    Diky
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KASUMI: pytlíky na to používáš jaký?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    DEVIL: pro mě je zas jednodušší si uhlídat teplotu takže cirkulator nutně nepotřebuju.. .. a dělám to bud v tech zipperech, nebo jenom v několika vrstvách fresky.. ale ta vakuovačka je i šikovná na skladování věcí.. :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    STARDAY: just works, je to v podstate jen skladna topna spirala s vrtulkou, ale velice spolehliva.
    mam k tomu sestavu par plastovejch beden z ikey kvuli lepsi izolaci kde je naskladana vakuovacka, anova, pytliky a tezitka, domluvis se, hodis do auta, cestou nakoupis a muzes "varit" kdekoli kde je elektrina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam