• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NECRO_BUTCHER: žadna dalsi korenova zelenina?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    FRENNET: dělej je bez vína.. jenom cibule(zarestovaná), sůl a pepř, trochu česneku, voda a papinák - cca 2hod..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Zdravim, takovej blbej dotaz. Mam tu licka, nechci je delat na vine (nechutna mi to), daji se udelat i na smetane? Je neco na co si dat bacha, kdyz to takhle upravim? Delka upravy ci tak?
    Diky
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KASUMI: pytlíky na to používáš jaký?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    DEVIL: pro mě je zas jednodušší si uhlídat teplotu takže cirkulator nutně nepotřebuju.. .. a dělám to bud v tech zipperech, nebo jenom v několika vrstvách fresky.. ale ta vakuovačka je i šikovná na skladování věcí.. :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    STARDAY: just works, je to v podstate jen skladna topna spirala s vrtulkou, ale velice spolehliva.
    mam k tomu sestavu par plastovejch beden z ikey kvuli lepsi izolaci kde je naskladana vakuovacka, anova, pytliky a tezitka, domluvis se, hodis do auta, cestou nakoupis a muzes "varit" kdekoli kde je elektrina.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NECRO_BUTCHER: Tohle jsem k tomu dostala

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    NECRO_BUTCHER: ja doma taky ponoruju zipper bagy. Ty se navic daj umejt a vyvesit a znova pouzit..
    Kdyz ti tam zustane vic vzduchu nez obvykle a moc se to vynoruje tak na to hodim talir nebo hrnicek a je po prdeli.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NECRO_BUTCHER: Dostala jsem to vcera...
    Byla k tomu i vakuovacka od guzzanti myslim
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KASUMI: hledám vakuovačku - k tomuto zařízení asi nezbytnou :-) - máš nějaké zkušenosti/tipy pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: Nasi to uz pakrat pouzili a jsou nadseni
    Se divim, ze mi to davaji
    :))))

    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KASUMI: Vsechno nej a rychle prvni recenzi :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: Hahaha
    Mam zitra narozeniny a toto jsem prave dostala :))))

    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MIST: vcera vyzkouseno, vyborny! :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BRUKEV: Úplně v pohodě.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Chana masala dle tohoto receptu
    Channa Masala Recipe | Serious Eats
    http://www.seriouseats.com/recipes/2016/04/channa-masala-recipe.html

    TATONKA
    TATONKA --- ---
    APRILMOUSE: díky za podrobný popis
    PETATA: hmm, tak do tohohle asi půjdu, dám pak vědět jak to dopadlo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: ja na ni teda taky uz par mesicu koukam...
    ale asi se bez dalsiho gadgetu obejdu..
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MUTHA: Ja mam s moji troubou spatnou zkusenost, co se tehle nizkych teplot tyka. Na babovky apod v pohode, ale pod 100 stupnu to tam docela kolisa.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUTHA: jak v troube dosahnes konkretni teploty s jistou v tom vaku?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Dá se ještě ted v listopadu nakládat kysané zelí? Vždy jsme dělali během října, ani ted po obchodech nevidím ty předbalené pytle na krouhání. Co vím, tak lidi nakládaj i v listopadu, prosinci, ale prej hrozí, že hlávky jsou přemrzlé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam