úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
BONEMINA
---
---
12:03:46 15.2.2019
LA_BETE
: to ti povim zscatkem dubna :D jeste jsem to nejedla, ale potrebuju je do nejakych receptu co mam v planu zkouset.
LA_BETE
---
---
11:47:07 15.2.2019
3 odpovědi
BONEMINA
: jak to chutná? je ta kúra potom pořád nahořklá?
POHODA_JAHODA
---
---
11:36:16 15.2.2019
1 odpověď
+2
BONEMINA
: Jela bych podle Ottolenghi:
Ottolenghi Preserved Lemons: Must-Have Kitchen Staple - OMG! Yummy
https://omgyummy.com/tasting-jerusalem-preserved-lemons/
BONEMINA
---
---
11:09:37 15.2.2019
3 odpovědi
Mate nekdo nejaky ultimatni recept na arabske nakladane citrony v soli?
POHODA_JAHODA
---
---
11:06:13 14.2.2019
+1
ENDEE
:
http://rybarnypraha.cz/
Já ryby sice nejím, ale kolegové jo a chválí si Frantu z Vysočan :)
ENDEE
---
---
8:57:27 14.2.2019
1 odpověď
Prosim, kam v Praze pro cerstve ryby? Spis nejaky mensi specializovany obchod nez Makro apod. Diky.
TESSS
---
---
10:31:41 7.2.2019
+1
Zeland nebo australie, ty soucasny afrika
AIJA
---
---
10:18:40 7.2.2019
TESSS
:
Odkud je mají?
TESSS
---
---
10:17:19 7.2.2019
1 odpověď
AIJA
: mluvila jsem s nima a pan rikal, ze maji i ted, ale jsou hnusny. Ať si radsi počkám na pristi tyden. Dam na jeho radu, rikal, ze ty co ma ted jsou dobry tak na focení. uvidime treba to klapne
AIJA
---
---
10:13:49 7.2.2019
1 odpověď
TESSS
:
Každopádně bude zklamanej. Budou bez chuti.
TESSS
---
---
19:11:47 6.2.2019
+1
Tak nakonec by se i daly sehnat pristi tyden v kunraticich
TESSS
---
---
16:21:04 6.2.2019
Tak nic proste je unor
SHUKI
---
---
15:08:08 6.2.2019
+1
TESSS
: zkusila bych kunratickou stodolu
TESSS
---
---
11:06:16 6.2.2019
1 odpověď
*byste
TESSS
---
---
11:05:39 6.2.2019
1 odpověď
Tady se obcas najdou dobry rady. Aneb poslalyMarusku v lednu pro jahody. Muj drahy prave slezl hrobnikovi z lopaty a zatouzil po cerstvejch merunkach. Nemel bys te nekdo tip, kde je ted koupit. Na zemi puvodu nezalezi. Praha. Diky za pripadne rady.
QUANTI
---
---
20:24:01 5.2.2019
a loupaná plec? :o)
FITH
---
---
16:40:21 5.2.2019
GLOBALISTA
: Skvelej borsc :o)
AIJA
---
---
13:47:57 5.2.2019
GLOBALISTA
:
Z kližky se sice ten kolagen vyvaří a maso není tak suchý.
Hlavně si pohlídej ať není polský...:-)
DAHY
---
---
13:35:10 5.2.2019
GLOBALISTA
: Kližka je nejlepší. Jenom jí musíš dát čas. Ještě levnější bejvá hrudí, ale to moc nebejvá k dostání.
SIRIUS
---
---
13:34:26 5.2.2019
+3
GLOBALISTA
: libovy maso je nudny :-) Klizka, krk nebo treba podpleci je na tyhle omackovy veci daleko lepsi, hlavne kdyz se to dela v jednom a ne ze mas omacku a k tomu hladky vyvareny maso bez chuti
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam