• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    TESSS
    TESSS --- ---
    AIJA: mluvila jsem s nima a pan rikal, ze maji i ted, ale jsou hnusny. Ať si radsi počkám na pristi tyden. Dam na jeho radu, rikal, ze ty co ma ted jsou dobry tak na focení. uvidime treba to klapne
    AIJA
    AIJA --- ---
    TESSS:
    Každopádně bude zklamanej. Budou bez chuti.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Tak nakonec by se i daly sehnat pristi tyden v kunraticich
    TESSS
    TESSS --- ---
    Tak nic proste je unor
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    TESSS: zkusila bych kunratickou stodolu
    TESSS
    TESSS --- ---
    *byste
    TESSS
    TESSS --- ---
    Tady se obcas najdou dobry rady. Aneb poslalyMarusku v lednu pro jahody. Muj drahy prave slezl hrobnikovi z lopaty a zatouzil po cerstvejch merunkach. Nemel bys te nekdo tip, kde je ted koupit. Na zemi puvodu nezalezi. Praha. Diky za pripadne rady.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    a loupaná plec? :o)
    FITH
    FITH --- ---
    GLOBALISTA: Skvelej borsc :o)
    AIJA
    AIJA --- ---
    GLOBALISTA:
    Z kližky se sice ten kolagen vyvaří a maso není tak suchý.
    Hlavně si pohlídej ať není polský...:-)
    DAHY
    DAHY --- ---
    GLOBALISTA: Kližka je nejlepší. Jenom jí musíš dát čas. Ještě levnější bejvá hrudí, ale to moc nebejvá k dostání.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    GLOBALISTA: libovy maso je nudny :-) Klizka, krk nebo treba podpleci je na tyhle omackovy veci daleko lepsi, hlavne kdyz se to dela v jednom a ne ze mas omacku a k tomu hladky vyvareny maso bez chuti
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    TOOMIX:
    SIRIUS:
    DAHY: Takže vlastně všechno. Děkuji :)
    Já byla zvyklá na libovější maso z kterého jsem udělala vývar a ke masu nějakou omáčku (rajská, okurková). Ale jak je ta kližka teď levná, tak mě hodně láká. Minulý týden jsem dělala guláš, tak jsem teď chtěla něco jiného... Určitě bude postupně všechno, možná i to na houbách zkusím, i když to mi asi zbytek rodiny hodí na hlavu.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    GLOBALISTA: hovězí na houbách
    DAHY
    DAHY --- ---
    GLOBALISTA: Chili con carne.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    GLOBALISTA: rajskou
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GLOBALISTA: hovězí po burgundsku ;)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Poraďte mi, co se ještě dá dělat z kližky kromě guláše?
    EDERA
    EDERA --- ---
    U nás se ještě s oblibou peče buď na červeném víně nebo na slanině a rozmarýnu (do výpeku nakonec kelímek smetany).
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    GEISHA:
    Ano je to tak! děkuji :) mea culpa
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    U nás byl králík taky pořád...
    Nohy se smažily jako řízek (ty zadní se ještě napíchaly máslem ala Stroganov)
    No a z vařeného hřbetu, Moravanky a majonézy se nakládal "rybí salát".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam