MUTHA: ten magimix, neni to ale jen mixer? ty kitchen aidy sou aspon ze zastupcu 'planetary mixers' a ne jen beznejch axial mixeru...
ALEXIS: podle myho ten kenwood je jako darda, no ale co ti zbejva. ekvivalent 800 dolaru. ja se teda priznam, ze neverim nicemu, jakmile to multifunkci. kdyz vidim jak to vypada a ten klechtak na testo.... ja si testo na chleba radsi zhydratuju vic a autolyzou ho necham povolit a pak ho mlatim rucne.
slovy znameho kolotuka: 'myslim to uprimne', hneteni testa jineho nez na babovku bych v techto masinach neprovozoval.
taky sem si chtel jako kuchar poridit nakou multimasinu, ale sem straslivej zid co se tyce nakupu plastovejch veci do kuchyne a vyhodit 800 dolaru za neco podobnyho jako ten kenwood mi proste bylo lito.
mam teda na kripleni snehu za 20 dolaru takovou tu dvojmetlu stroj z walmartu, na pulverizaci koreni do klobas mam 5ti dolarovej mixer na kafe z frcu, od popelnic mam cuisinart culinary pro mixer food processor, na mleti masa starej zazloutlej moulinex mlynek na maso od popelnic a to staci. chtel sem si koupit nakej juicer v akci, ale vim, ze bych si tu koupi mesic ospravedlnoval, ale tak jak tak bych ty stavy stejne prestal delat a pak by me to nasralo, ze sem si to koupil.