RUTHLESS: jj vsechno vykostis zajednou, udelas ruhlmanuv brine a das to tam. za dva dny vyndas, osusis a pak susis rozplacly na plechach v lednici. ja mam teda dve lednice. jednu na jidlo a druhou na pokusy, takze v ty ruzne susim, mam tam maso na klobasy apod. ja sem teda nedaval zadnou fasi. jen sem to posypal provensalskym korenim. do kurete sem dam kus par kousku umytejch citronu a nakej zbytek masla a zbytek oloupanejch cesneku. dal sem postupne na sebe masa a pak skladal. par spejlema sem pak stahnul krutu a prasacky to domotal provazkem. dal sem to do tri tasek ze supermarketu, utahnul a zajistil to takovejma plastovejma svorkama od hranatyho chleba a hodil to do drezu v laundry roomu. nomiku cirkulator byl na 74 stupnu a bylo to tam jestli si dobre pamatuju asi 11 hodin, nez mi sonda to sonda vypla. pak sem to vyndal a udelal kuru na rostu v troube. byl to ctyrdenni nervak, ale zas to bylo strategicky rozdeleny do par hodin denne.
jakmile to hodis do soli tak se nemusis bat ze se neco zkazi nebo tak..
vsechno maso jak ho koupim a pak doma rozrezu a upravim a zmrazim (stejky, rizky, kostky na gulas) tak vzdycky dam lzici soli a pepre, trochu to pomasiruju a dam do lednice na den a pak do mrazaku. pak uz rozmrazim a jak je to ochuceny, tak uprava je pak rychlejsi. ja ale kupuju od reznika cely kare, striploiny, krkovice, atp., pze to je levnejsi, nez kupovat maso ve vanickach