úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
RUTHLESS
---
---
19:56:48 19.3.2022
4 odpovědi
Mám celou kapustu a co s ni, aby tam nebylo maso? Upřímně miluju vinný zavitky. Todle by šlo taky, ne? Ale klidne víc jídel :) Dekuju
RUTHLESS
---
---
19:55:31 19.3.2022
+1
MOODYCAT
: Houbovy prach :-)
ADELHAIDA
---
---
19:18:28 19.3.2022
ADELHAIDA
: Tady teda pracujou s čerstvýma houbama. Sušených bych vzala dvě hrsti, zalila vroucí vodou a nechala dvě hodiny nacucat. Vodu pak slít a dál s houbama pracovat jakobs čerstvýma.
ADELHAIDA
---
---
19:15:38 19.3.2022
1 odpověď
+2
MOODYCAT
: Slanej houbovej koláč, omnomnom. Zde jeden od pohledu použitelnej recept:
https://www.vareni.cz/magazin/recept-na-slany-houbovy-kolac-krok-za-krokem/
Kdybys byla líná, kup si hotový listový nebo křehký těsto.
DOCKINEZ
---
---
18:05:34 19.3.2022
-1
MOODYCAT
: echt kyselo, nejlíp z vlastního žitnýho kvásku.
ANNIKA
---
---
18:01:57 19.3.2022
+1
MOODYCAT
: Rizoto, kuba, namlit a udělat houbové koření, různé polévky hrstkoveho typu, houbovy guláš... Krucinal já bych si dala houby! :-D
TRISSIE
---
---
17:59:12 19.3.2022
+4
MOODYCAT
: houbové rizoto? přidat namočené houby do nádivky do kuřete?
TOOMIX
---
---
17:47:11 19.3.2022
+1
MOODYCAT
: dělám kuře na houbách - cibule, kuřecí kostky, namočená houby, kmín, smetana, rýže.
MOODYCAT
---
---
17:37:14 19.3.2022
7 odpovědí
Co muze clovek udelat chytryho s hodne susenyma houbama, aby to nebyla: bramboracka, kulajda, rostenky na houbach.
TOOMIX
---
---
16:05:25 19.3.2022
+1
TOOMIX
:
99 yr old Marietta makes tagliatelle with vegetable sauce | Pasta Grannies
https://www.youtube.com/watch?v=J_Wlzat8gT8
POHODAVOLE
---
---
8:34:34 18.3.2022
+1
ONDRAT
: bylo to dokonaly! Diky :)
ONDRAT
---
---
12:35:57 17.3.2022
TOOMIX
: V Čechách jedině Borkova Show!
https://www.youtube.com/c/BORKOVASHOW
NEMESIS
---
---
11:12:30 17.3.2022
Máte někdo nějaký ověřený zdroj thajských receptů? Ráda bych se naučila něco, co jsem v Thajsku jedla pod jménem Crispy Chicken Spicy Salad.
V podstatě to byly jen v nějaké místní strouhance obalené řízky, nakrájené na kousky a promíchané s cibulí a zálivkou...
DEVIL
---
---
14:01:28 16.3.2022
ZCR
: tak to sem nastesti nevidel.
LUSINDA
: jo to znam, tehda sem to sledoval. ja koukam pravidelne na myho bejvalyho sefa z alcronu, romana pauluse v lidl kucharsky akademie. asi proto mi to tam hodilo toho vanka nebo nevim.
ZCR
---
---
12:42:32 16.3.2022
1 odpověď
DEVIL
: já to nebudu zkoušet, ale horší než když začnou Sapík s Pohlreichem filosofovat o smyslu všehomíra to snad být nemůže
TOOMIX
---
---
11:41:53 16.3.2022
1 odpověď
+2
LUSINDA
: k tomuhle hezky kontrastuje Vaříme s Mírou
Gothajburger | Stream
https://www.stream.cz/varime-s-mirou/gothajburger-278462
RUTHLESS
---
---
11:35:47 16.3.2022
+3
LUSINDA
: Kanic leopardí a empírový stoleček po rekonstrukci zámku jsou prostě úplně epický. A samozrejme "zbytek vyhodime nebo dame dedovi na gulas"
LUSINDA
---
---
11:29:45 16.3.2022
3 odpovědi
+5
DEVIL
: sprav si náladu Luxusem na talíři.
https://www.stream.cz/luxus-na-taliri
To je aspoň vtipný a kuchař je herec.
KELDA
---
---
10:30:26 16.3.2022
DEVIL
: no ale rozmrazení a pak do mrazu je taky awfull. Já uvařené do mrazu dávám ale pravda jsou to zbytky pro naplnění břicha v práci ... Žádný luxus oravda
RUTHLESS
---
---
10:24:58 16.3.2022
+1
DEVIL
: je to husty... ale nektery ty informace (vetsina) mi prijde dobra, jen proste vanek je "kamardickove moji" a to je fakt peklo.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam