• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CMLKA: Taky delam primarne na ghi
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: na Jana Masaryka je reckejobchod, ja vzdycky vezmu neco v akci

    jinak varim nejvic na ghi, dycky roztopim dve masla, co koupim v akci
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Kupuju Bio olol z Lidlu, chuťově jemný, nic pikant, což u použití v kuchyni (i) pro batolecí strávníky kvituju.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RUTHLESS: Albert olivový olej extra panenský 1l za 200,- (je fakt dobrej)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    RUTHLESS: Vozím si z cest na studenou kuchyni, na domácí majonézu a občasné vaření (používám hlavě tuk z živočichů) se mi jeví lepší pomace z Makra. :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUTHLESS: když dojdou zásoby toho, co navozí rodiče z Chorvatska, tak Ondoliva, v akci bývá kolem 250kč/l

    Ondoliva Extra panenský olivový olej | Košík.cz
    https://www.kosik.cz/produkt/ondoliva-extra-panensky-olivovy-olej-1#productDescription
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    driv jsem kupovala v Olympii sitii 0,3.. ale co mi zavreli kram v Radhostsky, tak jsem klesla..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja to asi ani nebudu rikat :DD
    na studenou kuchyni mam nejaky OO z Italie, co jsem si privezla z Toskanska a Tyrolska
    ale na teplou spotrebu mam neco velkyho z makra :D
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Co kupujete za olivac? Takvoej ten "obyc", kterej davate do teply kuchyne? ja mam par litru z Italie, ktery mam fakt na studeny pokrmy (je to z farmy, kde jsem delal, takze tam mam vlastni etiketu :)), ale hledam neco v dobrem pomeru cena/vykon, co se da dat na panev pripadne je dobrej i na tvoreni ochucenych oleju...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZUZKAOU: tuhle brávám dlouhodobě a je moc dobrá. Respektive zatím jsem nenašel žádnou, která by měla stejně dlouhá zrna a dobře se mi vařila.

    Edit: vždy mě pobaví odlišnosti v manuálu na obalu. Cizojazyčný je oproti českému poměrně zásadně rozdílný.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DAWIDOS: Www.dortikovo.cz
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    DAWIDOS: https://www.cukrarstvicp1.cz/ Maj výborný dobroty.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Trošku nevím kam s tím, ale - měl by někdo tip na fakt dobrý home-made dorty na zakázku v Praze? Potřebujeme tchánovi a juniorovi k narozkám a nechce se mi do těch “velkých” výrobců typu Erhart a tak. Moc díky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POHODAVOLE: jasně, bude to ještě lepší.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZUZKAOU: bude to pls fungovat, kdyz to cele provedu v pomalem hrnci a misto 120 pojedu treba 80 na devet hodin? Omacku pak mohu samo taky redukovat.

    Diky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Artyčoky ve vodě v mikrovlnce jsou cca za 10 minut (podle velikosti)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ADELHAIDA: Z jeleního hřbetu je stejk velmi měkkej a dobře kousatelnej. Zkus to maso osahat, jak je poddajný.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tady je vege verze, jen teda brambory nejdřív uvařit, když je budeš vařit kyselé polévce s okurkami a protlakem, tak budou tvrdé

    How to make vegan Russian solyanka: best recipe with mushrooms
    https://www.inspirationforall.de/en/russian-solyanka-vegan-recipe/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No jeslti máš kvašáky s lákem, tak chceš soljanku.

    Klasická masová soljanka | iReceptář.cz
    https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/klasicka-masova-soljanka.html

    Солянка сборная. БЫСТРАЯ СОЛЯНКА!!! ❗️ НАДЁЖНЫЙ РЕЦЕПТ ❗️
    https://www.youtube.com/watch?v=HjBGY1sWxBU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam