• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SARAJ: představila sem si smoothie ze sekaný, bramborový kaše a uha!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    PALEONTOLOG: a pořádnou lžící čerstě nakrájenýho jalapena. u mých vietnamců si vždycky poroučím extra.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HUJERKA: já bych si udělal pho, jen bych navoněl vývar badyánem a skořicí. do husta plno klíčků, zeleniny a nudlí, klidně bez masa. i chilli bych oželel, ale bez koriandru ani ránu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HUJERKA: Peprovka k masu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HUJERKA: a co proste namocit kus kus, nebo quinou a udelat salat?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    HUJERKA: jo a taky nechci zapínat troubu :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HUJERKA: bude to znit divne, ale smoothie. Pripadne nadivka, gaspaco.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Prosím o nápad, co uvařit z vývaru, aby to nebyla polévka (zítra ve vedru bychom neměli chuť) ani rizoto (už proběhlo). Napadá mě jen omáčka rajská apod.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GENEVIEVE: pokud se jedna o milovniky brokolice, tak proc ne?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Prosím vás bude fungovat udělat karbanátky kde je mix mletého a brokolice? Mám tu jednu hodne povadlou tak jsem si říkala že bych ji zpracovala na páře a hodila do směsi.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: sůl, tymián, citron, cesnek ;)
    180°C 20 minut ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Uklízela jsem v mrazáku a zjistila jsem, že se mi tam vloudila pražma. Nějaký tip, co s tím? (Něco nenáročného, prosím.)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Miluji “rychlo” obědy, když nestíhám ;)
    Penne
    Bazalkové pesto
    Sušená rajčata
    Kuřecí/krutí prso
    Sýr ;)

    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ZUZKAOU: kohout na víně
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ZUZKAOU: trhany maso s bbq omackou
    MIST
    MIST --- ---
    ONDRAT: kdyz nemam cerstva rajcata, tak pak na podliti pouziju zbylou stavu z konzervy. Muzes i nejaka rajcata prihodit pod papriky, on je ten vypek pak dobry i jen s chlebem.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MIST: Jasny, ja nevedel, ze to delaji, v pristich dnech to uvarim.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MIST: zrovna včera jsme dělali papriky, maso u nás doma mixujeme s cibulkou, česnekem i rýží, jinak mi to moc nechutná. Takže podobný styl :D
    MIST
    MIST --- ---
    ONDRAT: no ja tim spis myslela, ze to neni po cesku :D.....ceske papriky byvaji utopene v rajske a napln je casto jak hutna sekana.
    Italove tu napln maji lehci - osmazena cibule s kousky papriky, maso, varena ryze/orzo, nakrajena rajcata, romano nebo parm (hrst, nesetrit), basilka, trosku treneho cesneku, sul, pepr. Navrch naplnenych paprik mozzarella. Podlit troskou vody a dat pect.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam