úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
MEANKITTY11
---
---
14:35:03 22.6.2023
1 odpověď
RUTHLESS
:
PALEONTOLOG
: to je určitě o zvyku. já je tam mám ráda, nejsou moc pálivý.
PALEONTOLOG
---
---
10:03:56 22.6.2023
1 odpověď
+1
RUTHLESS
: mozna je to o zvyku, nekdo si do pho narve sojovku a nekdo rybi omacku
RUTHLESS
---
---
10:01:48 22.6.2023
2 odpovědi
+3
PALEONTOLOG
: nejen ze to vidam casteji (vsude teda), ale jalapeno mi tam teda navic vubec nesedi :-) To bych si snad ani nedal a radsi to palil nejakou omackou.
PALEONTOLOG
---
---
8:43:32 22.6.2023
1 odpověď
+6
MEANKITTY11
: v cesku vidam spis birds eye variety. drobny, stihly kratky cerveny papricky
TOOMIX
---
---
7:42:56 22.6.2023
Velmi pěkný návod na domácí ravioli - jak válet těsto, jak to krájet atd.
How to Make RAVIOLI | Beginner, Intermediate & Advanced Recipes
https://www.youtube.com/watch?v=NXzJ1snkbWE
SARAJ
---
---
6:28:24 22.6.2023
+2
MEANKITTY11
: :D bleah! Cistej vyvar muzes pouzit do ovocnych smoothie. Je to pak vic nabuseny zivinama a prekvapive to je dobry.
MEANKITTY11
---
---
0:56:33 22.6.2023
1 odpověď
+9
SARAJ
: představila sem si smoothie ze sekaný, bramborový kaše a uha!
MEANKITTY11
---
---
0:51:47 22.6.2023
1 odpověď
±0
PALEONTOLOG
: a pořádnou lžící čerstě nakrájenýho jalapena. u mých vietnamců si vždycky poroučím extra.
PALEONTOLOG
---
---
23:03:02 21.6.2023
1 odpověď
+2
HUJERKA
: já bych si udělal pho, jen bych navoněl vývar badyánem a skořicí. do husta plno klíčků, zeleniny a nudlí, klidně bez masa. i chilli bych oželel, ale bez koriandru ani ránu :)
KASUMI
---
---
22:55:30 21.6.2023
+1
HUJERKA
: Peprovka k masu
SARAJ
---
---
22:44:51 21.6.2023
+5
HUJERKA
: a co proste namocit kus kus, nebo quinou a udelat salat?
HUJERKA
---
---
22:41:16 21.6.2023
1 odpověď
HUJERKA
: jo a taky nechci zapínat troubu :-)
SARAJ
---
---
22:36:59 21.6.2023
1 odpověď
+2
HUJERKA
: bude to znit divne, ale smoothie. Pripadne nadivka, gaspaco.
HUJERKA
---
---
22:27:38 21.6.2023
4 odpovědi
Prosím o nápad, co uvařit z vývaru, aby to nebyla polévka (zítra ve vedru bychom neměli chuť) ani rizoto (už proběhlo). Napadá mě jen omáčka rajská apod.
LADY_MYSKA
---
---
10:22:10 21.6.2023
GENEVIEVE
: pokud se jedna o milovniky brokolice, tak proc ne?
GENEVIEVE
---
---
10:00:19 21.6.2023
1 odpověď
+2
Prosím vás bude fungovat udělat karbanátky kde je mix mletého a brokolice? Mám tu jednu hodne povadlou tak jsem si říkala že bych ji zpracovala na páře a hodila do směsi.
KUBAN88
---
---
16:08:08 17.6.2023
+1
NELLAS
:
http://www.kublanka.cz/index/ryba_v_pare
BERRUNA
---
---
12:25:02 17.6.2023
+4
NELLAS
: sůl, tymián, citron, cesnek ;)
180°C 20 minut ;)
NELLAS
---
---
12:19:37 17.6.2023
2 odpovědi
Uklízela jsem v mrazáku a zjistila jsem, že se mi tam vloudila pražma. Nějaký tip, co s tím? (Něco nenáročného, prosím.)
BERRUNA
---
---
12:07:13 17.6.2023
+7
Miluji “rychlo” obědy, když nestíhám ;)
Penne
Bazalkové pesto
Sušená rajčata
Kuřecí/krutí prso
Sýr ;)
LUSINDA
---
---
21:52:22 13.6.2023
+1
ZUZKAOU
: kohout na víně
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam