• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: Díky takovým žijí místní obchodníci. Taky si ráda vybírám, ale nevadí mi nechodit do supermarketů ve špičce a velký nákup si nechat přivézt. Tak to kombinuju 😊
    ILTU
    ILTU --- ---
    LYNCH: V Itálii jsou takoví všichni, jak Rohlík zjistil, když to tam musel zabalit 😊
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: nedík, teď na tenhle typ zákazníků budu myslet celej den
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    covece na tohle nemam nejak pajsl ani u elektroniky... asi proste stara skola :O))
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: ajooo..no tak si to objednej, tam si to osahej a pak rekni, ze sis to rozmyslel a ať ti vrátí prachy:D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    LYNCH: dik. bohuzel nic pro mne... ja jsem ten typ zakaznika, co si musi zbozi na miste vybrat a okoukat, pripadne osahat a ocuchat... az pak koupim... ;;o)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: nevim o tom. ale treba ti pomůže, že si můžeš online objednat a dojit do Rohlik pick up pointu
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Kitchin se asi neprodava nekde v obchodech co? online objednavky z Rohliku to neni pro me... :O(
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: + mají skvělý a vtipný obaly
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ILTU: za mě objev roku. cokoliv sem od nich mel tak všechno skvělý. mléko, sýry, pečený fazole, rajčata v plechovce všechno bylo boží a za super cenu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ILTU: zkusím, díky :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LOVE_DALI: Hele, mile mě překvapila privátní značka Rohlíku - Kitchin.
    Dodávají jim to Maďaři, Rege.
    Srovnatelné s Bonduelle a za polovinu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mi docela chutnaji jak bile, tak cervene fazole probio, ale na strankach je ten nemohu najit, takze si pomuzu pecivem
    Probio BIO Fazole bílé Cannellini sterilované
    https://www.rohlik.cz/1308129-probio-bio-fazole-bile-cannellini-sterilovane
    Probio BIO Fazole červené Rossi sterilované
    https://www.rohlik.cz/1308133-probio-bio-fazole-cervene-rossi-sterilovane
    ( mam pocit, ze cast veci probio je privatni znacka v Albertu - Nature’s Promise BIO a ne vsechno, jen tam nakupovat nechodim, tak nemam uplne prehled)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ALEXIS: DM privatni znacka je prevlecena Alnatura a ta je v globusu, na rohliku a snad i v rossmannovi
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ALEXIS: hmm, to zní rozumně. Ty DM věci jsou fajn. Kupuju tam ty jejich stavy :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LOVE_DALI: kupuju střídavě Freshonu (Lidl) a v DM drogerii jejich privátní značku
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LOVE_DALI: Klasika je Hamé. A obchody se zdravou výživou a ukrajinský obchody mívaj fakt dobrou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hm - overnight chia tiramisu je ve skutečnosti překvapivě velmi chutné.

Deckou kávy z mokka konvičky jsem zalila tak dvě lžíce chia semínek, osladila to a přlila tam tršku tmavého rumu pro vůni. Tak tři deci řeckého jogurtu jsem osladila vanilkovým cukrem. Do sklenic jsem dalal vrstvu jogurtu, vrstvu semínek, která už nabobtnala tak, že to neteklo, vrstvu jogrutu a na to nasypala kakao a nechal přes noc v lednici. Sladid by to určitě šlo čekankovým sirupem, pokud už je člověk navyklý na inulin a do jogurtu dát jen vanlilku či vanilkový extkrakt, aby to bylo low carb. Takhle to je velmi chutná kombinace bílkovin vlákniny a kofeinu. Zejména ta chia namočená v kafi velmi mile překvapila.

Dvoudecová porce spolu s hrnkem silného čaje je velmi funkční ,co se dostatku kofeinu týče.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUTHLESS: já v drtivý většině případů taky, ale ta kvalita je občas mizerná. Proto se ptám, jestli má někdo tip na něco podobnýho a nebo klidně i lepšího.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LOVE_DALI: Beru cokoli jinyho už skoro tři roky. Fakt cokoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam