• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ...asi si teda koupim jabkovou presnidavku pro deti a zkusim s tim natrit bramboraky... uvidime ... kdyz me tak presvedcujete!
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ten je spis neutralni ... i u toho rohliku jsem to bral spis jako ten posolenej rohlik ...:O))
    ale dobre upresneme to ze existuji "vyjimky" potvrzujici pravidlo.... :O))

jinak, ja jsem prece dodal: "no ale proti gustu... proc ne..."
    tak proc me tak urputne presvedcujete? :O)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    FERRYH: a chleba?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KURE: rohlik je vyjimka... (potvrzujici pravidlo!) :O)
    KURE
    KURE --- ---
    FERRYH: Tak rohlij je taky slanej, a ji se s marmeladou ;)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LADY_MYSKA: tohle, co já znám, nejsou lokse
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VSICHNIMAME: bramborové placky jsou lokse, ji se na sladko ( povidla) a nebo jako příloha
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FERRYH: Na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sračce máčej!
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ...ty placky jsou slany... no ale proti gustu... proc ne... ;o)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    FERRYH: já znám bramborové placky s marmeládou normálně z Čech (Praha). Jsou bez majoranky a česneku a dělané nasucho.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JESTEDMAN: nemci to jedi nasladko s jabkovou presnidavkou? ... tak to by me teda fakt nenapadlo! :O))
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FERRYH: česnek ani majoránka se tam nedává, protože se musí jíst s Apfelpüree
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    FERRYH: myslim ze jich v tom baleni je deset, ale bez zaruky nikdy jsem to nepocital, takze bramboracek sem, bramboracek tam... a jsou docela levne, nevim ale presne, ucty si neschovavam... :O)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    FIDELIAN: ja mam osvedcene ty z Kauflandu v takove krabici ... zrovna vcera jsem jedno baleni dojel... 😋

nemaji v sobe majoranku ani cesnek, takze nejsou vyslovene jako bramboraky, ale chutnaji fakt lip, nez vsechny ty mrazene bramboraky, co jsem zkousel a daji se osmazit do krupava... coz mam na bramboraccich rad! 😀

ILTU
    ILTU --- ---
    KURVADRAT: Já se bála spíš rozblemcnutí. Tak fajn ☺️
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    ILTU: Mrazime domaci bramborove placky a je to ok. Rozhodne nezesladnou, jako kdyz premrznou brambory.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ILTU: tak hranolky... To je uplne ok.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FIDELIAN: Já se obávám, že rozmrazený brambor nikdy nebude dobrý. 🥺
    FIDELIAN
    FIDELIAN --- ---
    muze mi nekdo doporucit ktere bramborove placičky mražené se dají jíst ? myšleno ty z krámu.
    zkusil jsem nowaco i farm frites z globusu a mirne řečeno byly lehce polystyrenove.
    delal bych to ve fritaku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha- mlynek na sezam naplneny smesi sezau, zlateho lneneho seminka a chia, ktery stoji vedle mlynku na pepr je efektivnější cestou jak pravidelně pridavat pomletou vlakninu, spis nez bme dosavadni pomelu trochu predem a pak to musim rychle spotřebovat nez to zoxiduje.

Chut je o neco mene sezamová nez cisty sezam, ale jinak to nema zadny další chuťový ton.

Vzala jsem ten za 120 z orionu, tipuju ze by to ve skutečnosti zvladl i navolno nastavený mlynek na pepr, ale nemam přebytek mlynku.

(Namočená a nenamleta chia je lepsi nez sucha a nemleta, ale treba k omega 3 ze clovek nedostane, protoze seminko projde skrz. Pomelte ovsem na vzduchu rychle oxiduje- prave kvuli omega 3. )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam