• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Nic. Celý panel je pohřbený jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Nemáš kečup?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      Tak, a já myslím, že bychom mohli začít rovnou. Víte, z čeho je mi u Listera opravdu na blití? Kvůli čemu mám hroznou chuť vypíchnout mu obě oči? Kvůli všemu! Tak je to. Vůbec nejvíc kvůli jeho příšernému, švitořivému optimismu. A náš Kocour je nesnesitelný pošuk. A Kryton? Jestli se sebou něco neudělá, tak mu přicvaknu dráty na jeho bradavky a usmažím ho jako královského sumce. No, a hned se tu dá dýchat. Nevím jak vám, ale mně se dost ulevilo. Děkuji za vaše příspěvky. Nashle při příští debatě, pánové. Báječné.
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: Navrhuju vlítnout na něj a sejmout ho!
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: A co navrhuješ? Vypustit veku? Víc vlákniny!?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: A víte, co se stane, když dinosaurus sežere krávu na kari a... a také dvě a půl tuny mátové čokolády a přesně čtyři sta krabic s ovocnými nanuky a nakonec spláchne všechno sedmi tisíci litry své oblíbené limonády? Víte, co se stane?
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Od tebe to sedí! Kolik knih jsi za celý život přečetl ty? Stejně jako šampión zázračný kůň: žádnou!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      BAILAMARCIA: Nezdá se mi. Nic psané žlutou pastelkou a s písmem vzhůru nohama
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      FRK_R23: Proč neposloucháš skutečnou klasiku, jako Mozarta, Mendelssohna, nebo Motörhead?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      GAUNER: Jsi má radost, slunce zář, úúú, a kroužit navěky budu já...
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      FRK_R23: Nevěděl jsem, že seš ujetej tímhle směrem.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      GAUNER:
      BAILAMARCIA: Pánové, co se děje? Teplota v kabině stoupá.
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: O čem nás to přesvědčuješ? Že jsi skrytá veverka? Že si potají přiděláš huňatý ocas, skáčeš z židle na židli a říkáš si „Ocásek“?
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      GAUNER: Pořád mám stejné touhy, stejné pocity, stejné emoce, ale nemůžu se ničeho dotknout. Už nikdy si nebudu moct přejet růží po tváři, pochovat rozesmáté dítě nebo se pomilovat se ženou.
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: a co je ještě nového?
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      GAUNER: Těžko říct, monitory nefungují.
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: Takže už nechcete, abych zavolal vaší matku?
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      GAUNER: Budu teď vzadu, korelovat... tam vzadu.
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: Máte pravdu, pane. Jako obvykle. Udělal jsem elementární chybu. Jako obvykle.
      BAILAMARCIA
      BAILAMARCIA --- ---
      GAUNER: Ty musíš obětovat svůj život. Na tvém místě bych se zachoval stejně...
      GAUNER
      GAUNER --- ---
      BAILAMARCIA: Jde o to ho zabít! A jestli mám obětovat svůj život takovym trapnym způsobem, tak je to jedině dobře!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam