• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    GAUNER: Přesně tak. A odčerpáním energie byl zřejmě zlikvidován ochranný obal a došlo k výbuchu!
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    KACHENNA: To je ta…! Jak se jmenuje? Ta herečka ze dvacátého století! Ea… ea… Máří Magdaléna!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    BOODIA: Minulý týden jsme objevili měsíc, který měl stejný tvar jako zadek Marilyn Monroe. Obletěli jsme ho hned několikrát.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    KACHENNA: a co je jeste noveho...
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Jestli na mě někdo z nich narazí, čeká ho laserovej gril. Posledně jsem měl na sobě stejnej oblek, ale o tom si pokecaj až v hrobě.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: Chytrý? Jasně, bez toho by to nešlo. Jak říkám, může se to změnit na cokoli. Musíš žhavit mozek na plné obrátky, být pořád ve střehu, jinak se k tobě přiblíží a cvak! Je po tobě. Pojď, puso.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Jenže to bude stejně trvat jen třicet sekund. No tak co?
    AMANT
    AMANT --- ---
    MINERWA: Vezmu tě do kajuty, máme si toho tolik co říct! Pro začátek mi prozraď, kam chodíš k holiči!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Ne, zakazuju to!
    AMANT
    AMANT --- ---
    MINERWA: Helé, pusó, teď nemám zrovna čas, ale pak zaskočím, jo?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Ani ne. Já chci bejt tvůj nadřízenej.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MINERWA: Nepovídej. Ty mě chceš!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Jsem žena a jsem na to hrdá!
    AMANT
    AMANT --- ---
    MINERWA: Nezacházej do detailů. Stačí se zmínit, že jsem umřel a byl jsem při tom neuvěřitelně statečný. Nevím, třeba bys moh` jen tak naznačit, že jsem míval stovky přítelkyň.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Pořád je jako malý chlapec.
    AMANT
    AMANT --- ---
    HNILOB: Ovšem, že to není jen tohle, hochu. Všechno! Všechno, co jsi kdy dělal, mě mělo jen srážet a vytáčet.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MINERWA: Měli jsme spoustu důležitý práce, ale hlavně jsme zodpovídali za to, aby v lodních automatech nedošel příděl křupavých tyčinek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Ne, ne. Řekla bych, že to není váš typ - taková tupá, stará treska.
    AMANT
    AMANT --- ---
    Podle mě se s tím uměli vyrovnat Eskymáci. Ti věděli, jak se postarat o staré lidi s demencí. Uprostřed noci je vyvedli ven do vánice, svlékli jim pyžamo, a tak je ponechali osudu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AMANT: Zase už si taháš triko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam