• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: ooooohm! Jen piš takové hity dál.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      PUBLICURINATION: To, že vypadám jako filmový kaskadér, neznamená, že nedovedu ocenit umění!
      PUBLICURINATION
      PUBLICURINATION --- ---
      CREMAC: Nechcete slyset palyndromicke haiku, co jsem vcera napsal?
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      PUBLICURINATION: V souladu s choutkami pána temnot, zlovolného vládce, přinášíme my, černé kápě, tuto oběť k ukojení vilné zvrácené choutky Velkého Úchyla.
      PUBLICURINATION
      PUBLICURINATION --- ---
      MEZZANA: Neposlouchejte ho, je to priserny cvok! At yvedne ruku ten, kdo ma jedno varle, jo!
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CARB6N: Až jednou napíšu průvodce po cvokárnách, tahle dostane nejvíc bodů. Ubytování - skvělý. Jídlo - prvotřídní. Správce cvokárny - zdvořilej a slušnej. Celkový hodnocení - 5,5 pračky Whirpool, značka vítězů.
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      CREMAC: Nemůžu vás pustit, protože mi to král bramborových lidí nedovolí. Prosil jsem ho, klekl jsem si na kolena a plakal.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      CARB6N: Žít šest set let jen sám se sebou, to se přece zblázním!
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      MEZZANA: Ale, néé, to je smůla!
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Ale netrapte se. Prožil jsem dlouhý a poměrně zajímavý život. Opravdu smutné je jen to, že jako můj adoptivní majitel musíte zemřít se mnou.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Dal jsem jednu lahvičku stranou pro ... prostě jenom tak. A vzhledem k tomu, že dnešek ... není ničím významný, tak by bylo vhodné...
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Tohle je Bexterova pálenka, ta má tak 300%! Z jedné takovéhle láhve by se opilo celé řecké loďstvo.

Aspoň ti vyrostou chlupy na hrudi.

Nejen na hrudi, ale i na rtech! Vyrostou ti chlupy i na chlupech!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Neváhal bych a vyšplhal bych se na svý nejvyšší boty a skočil do náruče smrti. Nesnesl bych, že nejsem stoprocentní.
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Jé, FALDÍK!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Posledně jsem měl na sobě stejnej oblek, ale o tom si pokecaj až v hrobě.
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Ospravedlň svou existenci. Co dobrého jsi vykonal?

Dal jsem světu potěšení ze svého půvabného těla!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Nikdy na mě nebyl hrdý. Proč by jinak tvrdil, že má alibi pro svoje spermie na noc početí?
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Žádal o pracovní neschopnost z důvodu průjmů nejméně v 500 případech. 10 let se živil doplňováním regálů v obchodě, odkud odešel, neboť se odmítal stát otrokem své kariéry.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Smrt není žádný neštěstí jako bejvala za starejch časů. Už ti to nezničí kariéru jako dřív.
      MEZZANA
      MEZZANA --- ---
      CREMAC: Vítám Vás v expresním výtahu do 16. podlaží. Sestoupíme teď o 2567 pater a za minimální příplatek budete mít možnost sledovat film "Jih proti severu". Podíváte-li se doprava a doleva, zjistíte, že žádné východy tam nejsou. Ve vysoce nepravděpodobném případě, že by výtah nouzově zastavil, je smrt jistá.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MEZZANA: Jde o ten samý přístroj, co nám minulý měsíc hlásil planetu obývanou výhradně letuškami.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam