• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KBN: Jde o tabuizované téma, nehodí se pro hovor, který vedeme při zdvořilé konverzaci.
    KBN
    KBN --- ---
    CREMAC: no a co to je?
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MADRABBIT: Pokud se uděluje Nobelova cena v oboru ovoce, tak budete pro letošek horkými kandidáty. Pánové, vejdete do historie! Budete slavní, postaví vám pomník. I města ponesou vaše jména. Napadá mě například „Mamlasov“.
    MADRABBIT
    MADRABBIT --- ---
    To je banán, banán to byl a vždycky bude!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: To je... to je... to je... pomocník tasmánského policisty mimo službu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Vy jste lékař?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Ne, to je kuře.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Dyť o tom mluvim už víc jak čtvrt hodiny.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Ty se nikdy nezamyslíš nad tím, proč jsme tady? Jaký vyšší smysl to má?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Skafandr s manžetovými knoflíčky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Ukažte mi to. Vždyť jsem android pro Boha svatého. Mně se jen tak něco nezhnusí.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: K takové nádheře se jen tak nedostaneš, tak jsme se utábořili přímo pod palivovým čerpadlem. Užili jsme si tam legrace, ale to až jindy. Protože, když nezrychlíme, nikdy se nedostaneme k pětkám. Další!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Moje vtipy o jejím nose nepadly na úrodnou půdu.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Copak je to tady? Lidská bytost, nebo něco jí velmi velmi podobné. Kalendářní věk: tak pětadvacet, biologický věk čtyřicetsedm. Trpí nadváhou a je zbytečně ošklivý, jinak bych ho doporučil do muzea. Kromě toho nemá žádnou hodnotu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Jó, napsal jsi, že seš ryba.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Postupně se váš vztah vyvine v románek přemáhající čas, vesmír, smrt a realitu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Nikdy Freda neopustí a my to víme.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Jo, ale je víc než jasný, že jsme v nějakým průšvihu. Jinak se neukážeme, ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Vy lžete!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Vím, že tyto dny jsou pro Vás specifické. Nechcete raději hrát tenis v těsných bílých džínách?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam