• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      AMANT
      AMANT --- ---
      SCHIZOGENES: Podívej, na šestnáctém podlaží je škvíra ve stázi. Já už jsem mrtvý, ale ty nejsi, a když tě zachráním, tak neumřeš a já taky ne, takže ty nebudeš mrtvý a já taky ne.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      SCHIZOGENES: Jo, na pár let jsem přestal, ale teď jsem se k tomu vrátil
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      Listere, tohle je můj soukromý, osobní, soukromý deník; plný mých osobních, soukromých, osobních věcí.
      AMANT
      AMANT --- ---
      Lodní deník, ehm, zápis jedna. Rozhod´ jsem se, že popíšu život na lodi a pak ho odešlu v sondě. Teď když je mi osmadvacet, tak se cejtim o moc vyzrálejší. Už ani nevím, kdy jsem naposledy zkoušel močit na Rimmera z paluby D. Jo, počkat, v pátek, ale s touhle jedinou výjimkou jsem už tak vyzrálej jako Abraham Lincoln nebo Mojžíš.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      FRK_R23: Listere, podle mě si každý, kdo hledá nějaký význam v takových starých žvástech, koleduje o malér.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      KACHENNA:
      DRASTICS:
      Nechť vás provází moudrost a v moudrosti dojdete pokoje.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      FRK_R23: Tlačte na ty koule! Pořádně!
      DRASTICS
      DRASTICS --- ---
      FRK_R23: Máte ještě ty antistresové koule? Tak je roztočte tak, jak jste je ještě nikdy neroztočil.

FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      KACHENNA: Jsem druhý technik ve Vesmírném sboru. Mám instrukce, abych vám řekl pouze jméno a číslo. Nevím, co jste zač, ani co máte za lubem, ale nic víc ze mě nedostanete. Klidně si mě natírejte olejem. Můžete svým jazykem a plnými smyslnými
      rty dráždit mé erotogenní zóny až na hranici sexuální extáze. Musím vám ale říct, že moje koule něco vydrží.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      To je fuk, Rimmere. Je to moc pěkný. Jak se vede paní Rimmerové?
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      Krytone ... něco ti řeknu. Vycházíme-li ze základní premisy, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že jedna plus jedna rovná se dvě a ne, jak postuluje Astermeyer, že jedna plus dvě je ve skutečnosti jedna a táž věc nahlížená z různých úhlů, (Hlasitě vydechne nosem) tvary popsané Siddusem musí tudíž být poly-doc-dec-al-hoi-hadron-hexa-sexa-hedro-dibi-doly-deca-dodron. (Opět hlasitě vydechne nosem) Všechno ostatní jsou plky. Nemám pravdu?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      FRK_R23: Vážně? Objevils kapitánovu zprávu hned?!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      KACHENNA: Nerealistické. Jen jako!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      Poslyšte, děvčata. Nevím, jestli se to teď hodí, abych vám to řekl, ale tady můj přítel Majzlík je moc a moc statečnej!
      SCHIZOGENES
      SCHIZOGENES --- ---
      AMANT: Už ani nevím, kdy jsem naposledy zkoušel močit na Rimmera z paluby D. Jo, počkat, v pátek, ale s touhle jedinou výjimkou jsem už tak vyzrálej jako Abraham Lincoln nebo Mojžíš.
      AMANT
      AMANT --- ---
      FRK_R23: Pane! To, že mám hlavu jako plastiku uplácanou z bramborové kaše, ještě neznamená, že nejsem vyspělý.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      AMANT: Ty nevíš, co jsou ty Kanárci, viď?
      AMANT
      AMANT --- ---
      FRK_R23: To nás jenom tak masírujou, aby nám zvedli morálku.
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      AMANT: Ano, opravdu? A to máš z pohádky „Jak šla astronavigace na vandr“?
      AMANT
      AMANT --- ---
      FRK_R23: Dělám jen svou práci. Nemůžu za to, že mě to tak těší!
      FRK_R23
      FRK_R23 --- ---
      AMANT: Mě vynechte. Ať navrhujete cokoli, mě vynechte!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam