• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    CERNYRYBIZ: Žít šest set let jen sám se sebou, to se přece zblázním!
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    PUBLICURINATION: Zase jste mluvil...
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    CERNYRYBIZ: Modleme se k Bohu, aby to vyšlo. Jinak se fakt umlátí k smrti.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    DRASTICS: Já vím, co dělám, Krytone! Zaútočíme zítra. Pod rouškou denního světla.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Tak co uděláš? Udáš mě? Budeš se dívat, jak se smažim na elektrickým křesle v Sing Singu?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: Listere, máš vůbec představu, jaký je trest za nazvání nadřízeného technika magorem?!?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Ano, to jistě. Bez Vašich lekcí - bez Vašich banánů a filmů a Vašich hrabáčů - by se z toho nic nestalo. Vy jste naprostý a dokonalý magor.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: I kdybych to nechtěl vědět?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    DRASTICS: Holly ti to měl říct. Myslel jsem, že ti to nebude vadit.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KACHENNA: Protože to dost dobře nejde, když ti někdo dává Heimlichův zákrok. … To s tebou zamává.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    CERNYRYBIZ: Měla nás voba! A zadek si vyhoblovala až na kost!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    CERNYRYBIZ: To pak víš o té... rezavé brance?
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    DRASTICS: Jo jo... Když jsme spolu chodili, tak ji naše sousedky přejmenovaly na Carmen Sténavou.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KBN: Což vedlo k tomu, že když dnes ráno dorazil na můstek, tak se omluvil za pozdní příchod způsobený tím, že brousil manželku důstojníka pro vědu a neměl čas se převléknout ze své batmanovské soupravy.
    KBN
    KBN --- ---
    DRASTICS: ty lžeš.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    CERNYRYBIZ: McGruderová, krátký a nezávazný vztah s přebornicí lodi v boxu. 16.března, 7:31 až 7:43 večer. Dvanáct minut. A to včetně doby, co jsme jedli pizzu.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    DRASTICS: To jako že si pamatuje výročí a vydrží vzhůru pár vteřin po souloži?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SCHIZOGENES: To je frajer!
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    PUBLICURINATION: Klidně si mě natírejte olejem. Můžete svým jazykem a plnými smyslnými rty dráždit mé erotogenní zóny až na hranici sexuální extáze. Musím vám ale říct, že moje koule něco vydrží. Ovšem nemíním bránit vašim hrátkám, pokud trváte na erotickém nátlaku, jenž je nástrojem vašich úchylných cílů. Poslužte si. Jen bych prosil velkou pizzu s dvojitou porcí oliv, až bude po všem.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Poslyšte, děvčata. Nevím, jestli se to teď hodí, abych vám to řekl, ale tady můj přítel Majzlík je moc a moc statečnej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam