• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    CERNYRYBIZ: McGruderová, krátký a nezávazný vztah s přebornicí lodi v boxu. 16.března, 7:31 až 7:43 večer. Dvanáct minut. A to včetně doby, co jsme jedli pizzu.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    DRASTICS: To jako že si pamatuje výročí a vydrží vzhůru pár vteřin po souloži?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SCHIZOGENES: To je frajer!
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    PUBLICURINATION: Klidně si mě natírejte olejem. Můžete svým jazykem a plnými smyslnými rty dráždit mé erotogenní zóny až na hranici sexuální extáze. Musím vám ale říct, že moje koule něco vydrží. Ovšem nemíním bránit vašim hrátkám, pokud trváte na erotickém nátlaku, jenž je nástrojem vašich úchylných cílů. Poslužte si. Jen bych prosil velkou pizzu s dvojitou porcí oliv, až bude po všem.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Poslyšte, děvčata. Nevím, jestli se to teď hodí, abych vám to řekl, ale tady můj přítel Majzlík je moc a moc statečnej!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PUBLICURINATION: Přeji dobrého večera, statný brachu. Moji společníci, jemuž stojí před vámi, žádají informace o osobě, jemuž, jak mi bylo řečeno, je stálou návštěvnicí vašeho podniku a jemuž jméno je Harmony de Gauthierová. Jste obeznámen s řečenou dámou?
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Pravděpodobně to znamená, že se virus štěstí vyčerpal.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Jo, ty budeš za vodou. Ale my se začnem topit.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Viděl jsem westerny. Umím mluvit kovbojsky. Řeči nechte na mně.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: Já vím, Arnolde, protože znám zbytek celého rozhovoru.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Vy jste pro můj plán!? Jste cvoci! Co když nás všechny oddělaj? Nikdy se nedovím, jak to dopadlo!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRASTICS: Co to meleš? Nic z toho jsi nikdy neměl.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    HNILOB: Co to tady voní? To jsem já.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PUBLICURINATION: „Cupitavé něco po francouzsku“? Nic, co by cupitalo, jsem nikdy nepozřel. Chybí mi cupitavej kanálek. Ale voní to fakt dobře.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HNILOB: Až skončíte, pánové, mám takový malý problém s nákladovými vraty.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRASTICS: No tak si to nechte pro sebe. A nebudete toho litovat…
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    HNILOB: Drž se svýho obvyklýho tipu. Škatulí s chmýřím na bradě, co nosej tři kabáty a držej v ruce síťovku.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CERNYRYBIZ: Je zvláštní, že ženy takto postiženy nejsou. Ovšem až na ty, co prodávají v charitativních obchodech.
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    HNILOB: Jestli něco nesnáším, tak to jsou blázni.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SCHIZOGENES: Nejsem sice psycholog, ale je možné, že ta bezúčelná prázdnota našeho marného pachtění ho začíná nahlodávat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam