• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Honem, honem. Šup, šup, šup, šup, šup. Tak a je to. Tak. A teď si všichni sundejte kalhoty
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KACHENNA: Přesně. Z ledový, žhavý lávy. To je totéž. Led - ledová láva.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Co takhle ledovou sprchu, pane?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Oh Bože, ty jsi krásná. Nemůžu ti odolat. Musím být silný. Vím, co chceš.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HNILOB: A ke všemu máme strašlivou zodpovědnost!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PIKKMA: Promiňte, asi máte spoustu práce, ale já Vám musím říct, že jste můj nejoblíbenější fašistický diktátor v historii.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tak co, hoši? Dáte si hádanku, kterou napovím nosem, nebo není vhodná chvíle?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: To myslíš vážně? To jeho řádění dělá větší randál než duo jódlujících žampionů po svatbě! Teď už ho musela slyšet celá loď.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PIKKMA: Vy neuvažujete jako oni. Ufouni už jsou holt jednou takoví, dělají divné věci, věci které jsou... zvláštní. Možná tak s námi komunikují
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Samozřejmě, že šel sám! Jsem rád, že jsem se ho zbavil! On naprosto zešílel. Mával přede mnou banánem a říkal mu samice hrabáče!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Tys nebyla na mojem posledním mejdanu, viď?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Já vim, že to byl šílenej transvestita, ale aspoň bysme si mohli zatrsat!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Ale já za to nemůžu. Šlo to s nim ňák sfouknout, kdyby si to celý nezmršil.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    PIKKMA: Co?! Ano, mami, připravuju si aktovku. Kde to jsem? Kolik je hodin?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Až jednou napíšu průvodce po cvokárnách, tahle dostane nejvíc bodů.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Napsali jsme tam "Uroboros" jako vysvětlení! Jsem svůj vlastní otec... a Chris, moje bejvalá holka, je moje máma!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KACHENNA: Nech toho, byla jsem zkouřená, totálně mimo!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KACHENNA: Smrt nebo slávu. Jasný?!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HAR4NT: Psirény použily svůj důmysl jen v míře potřebné pro přivábení Kocoura a zabralo to. Kdybychom ho nezadrželi, plazil by se teď bez mozku na jednom z těch asteroidů a snažil se napsat: "Bože, jsem to ale osel!" obsahem vlastních střev.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Tak co jsem měl říct? „Bez obav, já jsem mazák, co doloval svinstvo z automatu na polívku! O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!“?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam